2013. február 8. péntek

Jézus szavai: 1 "Bizony, bizony, mondom néktek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem másfelől hatol be, az tolvaj és rabló; 2 de aki az ajtón megy be, az a juhok pásztora. 3 Ennek ajtót nyit az ajtóőr, és a juhok hallgatnak a hangjára, a maga juhait pedig nevükön szólítja és kivezeti. 4 Amikor a maga juhait mind kivezeti, előttük jár, és a juhok követik, mert ismerik a hangját. 5 Idegent pedig nem követnek, hanem elfutnak tőle, mert az idegenek hangját nem ismerik." 6 Ezt a példázatot mondta nekik Jézus, de ők nem értették, mit jelent, amit mondott nekik. 7 Jézus tehát így szólt hozzájuk: "Bizony, bizony, mondom néktek: én vagyok a juhok ajtaja. 8 Aki énelőttem jött, mind tolvaj és rabló, de a juhok nem is hallgattak rájuk. 9 Én vagyok az ajtó: ha valaki rajtam át megy be, megtartatik, az bejár és kijár, és legelőre talál. 10 A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek."

Jn 10,1-10.

TELJES BIZALOM AZ ÚRBAN

De én az Urat várom, a szabadító Istenben reménykedem: meg is fog hallgatni Istenem! (Mik 7,7)

A megtérésem három nagy próbatétellel kezdődött: édesanyám halála és két nagy betegség a családunkban. A nagy műtétet megelőző hónapban munkahelyet változtattam pénzügyi csalás megtagadása miatt. Ebben az időszakban férjem is megtért. Ennél nagyobb öröm nincs egy házasságban. Az új munkahelyen olyan vezetői munkakörbe kerültem, ahol megnyugodhattam abban, hogy pénzügyi csalásról szó sem lehet, mert meg tudom akadályozni. Eltelt 4 év. Elutaztunk férjemmel 1 hét szabadságra. A szabadság előtti napon az igazgatónő bejelentette, hogy készüljek fel arra, ha visszajövök, meg kell kezdeni a számviteli manipulációkat. Magamban kimondtam: de nem velem! Nem kell hangsúlyoznom, hogy pihenésünk szüntelen imádkozással telt. Eljött a munkakezdés ideje. Azzal fogadott az igazgatónő, hogy a távollétem alatt a velem egykorú üzemvezetőnő elment előnyugdíjba. A következő nap én is elindítottam az előnyugdíjazásomat. Megváltóm megszabadított a csalástól. Ezzel kezdetét vette Isten Országa építésébe való aktív bekapcsolódásunk férjemmel együtt a börtönmisszión keresztül. 2009-ben szeretett férjemet hazavitte az Úr. Én az ő kegyelméből tovább folytatom a fogvatartottak lélekmentését.

Imádság: : Édesatyánk! Hálát adunk, hogy teljes életünket kezedbe tehetjük. Velünk vagy mindig. Nem sietsz, de nem is késel bennünket megsegíteni. Légy érte áldott! Ámen.

Isten iránti bizalmunk a legnagyobb erősségünk.
Rakovits Ibolya (Nyíregyháza, Magyarország)

IMÁDKOZZUNK A FOGVATARTOTTAK MEGTÉRÉSÉÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek