2012. július 6. péntek

2 Teljes örömnek tartsátok, testvéreim, amikor különféle kísértésekbe estek, 3 tudván hogy hitetek próbája állhatatosságot eredményez. 4 Az állhatatosság pedig tegye tökéletessé a cselekedetet, hogy tökéletesek és hibátlanok legyetek, minden fogyatkozás
nélkül.

Jak 1,2-4.

NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Mindenütt szorongatnak minket, de nem szorítanak be, kétségeskedünk, de nem esünk kétségbe. (2Kor 4,8)

Fájdalomban mindnyájunknak része van. A fájdalom gyakran rajta hagyja bélyegét az életünkön, egy tartós heget jelent az ember szívén. Kéthónapos korában Sarah lányunknál egy életveszélyes májfunkció rendellenességet diagnosztizáltak. Ezzel a betegséggel egy érzelmileg nagyon nehéz időszak kezdődött a családunk számára. Volt idő, amikor lányunk a testének szinte teljes vérmennyiségét elveszítette, és feleségemmel attól tartottunk, hogy ez már a vég. De nem így történt. Isten kegyelméből egy új májat kapott 2009 áprilisában. Sarah betegsége és a szervátültetés nagyon megviselte a családunkat.
De soha nem voltunk távol Isten kegyelmétől és gondviselésétől. Ő volt velünk barátaink képében, akik mellettünk álltak a kórházi ágynál. Istent tapasztaltuk meg Krisztus nagy családja révén, ismerős és távoli ismeretlen hívő testvérek által, akik imádkoztak családunkért. Őt érezhettük a saját gyülekezetünk nyújtotta gondoskodásban. Isten kezét láttuk abban, ahogy pénzadományokat kaptunk, és kifizethettük számláinkat.
Még mindig napról-napra élünk, imádkozunk, hogy Sarah átültetett mája ne lökődjön ki, és hosszú, boldog életet élhessen. Élete Isten kezében van minden napon. Isten hűsége által élhetünk valamennyien itt most, és az örökkévalóságban.

Imádság: : Urunk, emlékeztess, kérünk, hogy te mindig velünk vagy, bármilyen ösvényen kell is járnunk. Ámen.

A fájdalmak közepette is az áldások sokasága árad ránk.
Kirk Kraft (Washington, USA)

IMÁDKOZZUNK A SZERVÁTÜLTETÉSRE VÁRAKOZÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek