2013. március 26. kedd

5 Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. 6 Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, és a sötétségben járunk, akkor hazudunk, és nem cselekesszük az igazságot. 7 Ha pedig a világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással, és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől.

1Jn 1,5-7.

VILÁGÍTSATOK A VILÁGBAN

Jézus mondta: "Ti vagytok a világ világossága." (Mt 5,14)

Különböző formájú és méretű zseblámpákat gyűjtök. Van egy kicsi az erszényemben, egy felállítható lámpa az autómban, több régi darab a mosdóban, és számos tartós lámpa a ház különböző pontjain elhelyezve vészhelyzetre. Miért gyűjtöm az elemlámpákat? Azért, mert félek a sötétben.
Jézus azt mondta, hogy ő a világ világossága. Ezért tudhatom, bárhová megyek, bármi történjék is, a világ legerősebb fénye van velem, és nem kell félnem attól, hogy mit tartogat a jövő. Krisztus a fény forrása számomra, és mint követőjének nekem is világítanom kell a világban szeretettel és kegyelemmel.
Krisztus fényét hordozzuk mind, és mindannyiunk felelőssége és öröme, hogy vigyük ezt a fényt a sötét világba. Együtt világítjuk meg az igazsághoz vezető utat, hogy mások is odataláljanak Istenhez.

Imádság: : Drága Istenünk, hadd legyünk a világosság csatornái ebben a sötét világban, világítva ott, ahol reménytelenség és korrupció van! Segíts, hogy soha ne égjünk ki abban, hogy a te fényeid vagyunk! Krisztus nevében kérünk. Ámen.

Ha kapcsolódunk Krisztushoz, fényünk meg tudja mutatni másoknak a remény útját.
Malinda Fillingim (Észak-Karolina, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK FÉLNEK A SÖTÉTBEN!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek