2004. július 5. hétfő
Fil 4,4-7.

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek. A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt. Az Úr közel! Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. Benned reménykedem, Uram, te majd megfelelsz nekik, Uram, Istenem! (Zsolt 38,16)

Részt vettem egy szemináriumon, amit a keresztyén könyvkiadók részére szerveztek. A munkát kiscsoportos megbeszélésekkel szoktuk kezdeni, és ezen a délelőttön arról beszélgettünk, hogy milyen kihívások érik a keresztyénséget napjainkban. Végezetül, mint minden alkalommal, közösen imádkoztunk. Ekkor valami szokatlan dolog történt.
A tárgyaló nyitott ablakán beszűrődött hozzánk az utcai lárma: teherautók dübörögtek, autóbusz motorok erőlködtek a szálloda előtti meredek úton, csiripeltek a madarak, és hallottuk, amikor az utcán találkozó ismerősök harsányan üdvözölték egymást.
Hirtelen tisztán és jól kivehetően megkondult egy távoli harang, amit az előző napokon sohasem hallottam és utána sem. A templomharang felzúgása épp az imádság közepette arra emlékeztetett, hogy Isten hallja imádságainkat. Fohászaink az utca zajában is feljutnak Isten trónusához, és ő nemcsak hallja, hanem válaszol is imáinkra.

Imádság: g: Szerető Atyánk, köszönjük, hogy te mindenkor figyelsz azokra, akik hozzád kiáltanak, és válaszolsz imádságaikra. Ámen.

Ma figyelni fogok, Isten hogyan válaszol imádságaimra.
Daniel Nalbantski (Russe, Bulgária)

IMÁDKOZZUNK A KERESZTYÉN KÖNYVKIADÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek