2004. október 5. kedd
Péld 3,5-8.

Bízzál az ÚRban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj!
Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.
Ne tartsd bölcsnek önmagadat, féljed az URat, és kerüld a rosszat!
Gyógyulás lesz ez testednek, és felüdülés csontjaidnak. Az Úr vezet majd szüntelen, kopár földön is jól tart téged. Csontjaidat megerősíti, olyan leszel, mint a jól öntözött kert, mint a forrás, amelyből nem fogy ki a víz. (Ézs 58,11)

Eltévedtünk. A vasútállomáshoz vezető út leírása nemcsak zavaros, de hibás is volt. Morgásunk és sóhajtásunk kifejezte idegességünket, hogy lekéshetjük a vonatunkat. Megálltunk, hogy megint információt kérjünk. Ez alkalommal jobban tudtuk követni az útleírást. Ennek ellenére, utunkat folytatva, még mindig nem voltunk biztosak, hogy jó felé haladunk. És akkor az út mellett hirtelen megpillantottunk egy kis táblát. "Menj tovább!" Ennyi volt rajta. Ráálltunk a bátorításra, továbbmentünk, időben érkeztünk az állomásra, és elértük a vonatot.
Emlékszem, életemben voltak idők, amikor az előttem álló döntések felől bizonytalan voltam. Isten gyakran tett ki "Menj tovább!" táblákat az utam mentén. Néha egy tanácsot adó barát, vagy befolyásomon kívül álló körülmény segítette döntésemet. Ahogy tanulom a bizalmat, Isten segít a helyes irány felé tartani, pontosan úgy, ahogy a Példabeszédek könyvének szavai ígérik.

Imádság: : Üdvösség Forrása, taníts életünket a te irányításodhoz igazítani. Te ismered az utat, és teljesen megbízhatunk benned. Ámen.

Isten ma is jelet küld számomra.
Tomi Alger (Montana, USA)

IMÁDKOZZUNK A JÓ TANÁCSOT ADÓ EMBEREKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek