2005. január 12. szerda

Te alkottad veséimet, te formáltál anyám méhében.
Magasztallak téged, mert félelmes és csodálatos vagy; csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt.
Csontjaim nem voltak rejtve előtted, amikor titkon formálódtam, mintha a föld mélyén képződtem volna.
Alaktalan testemet már látták szemeid; könyvedben minden meg volt írva, a napok is, amelyeket nekem szántál, bár még egy sem volt meg belőlük.

Zsolt 139,13-16.

CSODÁLATOSAN TEREMTVE

Magasztallak téged, mert félelmetes és csodálatos vagy, csodálatosak alkotásaid, és lelkem jól tudja ezt. (Zsolt 139,14)

Ha valaki rám néz, nem az jut rögtön eszébe, hogy "csodálatos alkotás" vagyok, hiszen kar nélkül és dongalábbal születtem. Ha a feleségemmel elindulunk valahová, gyakran különös pillantások kísérnek. Az embereket sokkolja, hogy egy alacsony embert látnak, akinek egyik műkarja ráadásul kampóban végződik. De én már megtanultam felismerni, hogy nem a külsőm az, ami csodálatos teremtménnyé tesz engem.
Szüleim képtelenek voltak gondoskodni rólam, de Mennyei Atyám mindig vezetett és irányított. Először a Shriner\'s Kórházban gondoztak, ahol sok-sok műtéttel lehetővé tették, hogy járni tudjak, s megkaptam első műkaromat. Az utolsó otthonomtól, a Jó Pásztor Otthontól néhány utcával lejjebb volt a mennonita templom, aminek vasárnapi iskola vezetői hétről-hétre értem jöttek, hogy egy pár gyerekkel elvigyenek a templomba. Életük részévé váltam, és szerettek. Ők vezettek el Mennyei Atyámhoz. Arra tanítottak, hogy én, Jeff Steinberg, fogyatékosságaim ellenére Isten csodálatos teremtménye vagyok.
Tizenegy évesen befogadtam Jézust az életembe, és azóta bizonyságot teszek Isten szeretetéről.

Imádság: : Istenünk, segíts, hogy meglássuk mindig munkálkodó, szerető kezedet életünkben, és megértsük, hogy valamennyiünket tudod szolgálatodban használni. Ámen.

Valamennyiünket csodálatosnak alkotott az Isten.
Jeff Steinberg (Florida, USA)

IMÁDKOZZUNK, HOGY A "SÉRÜLTSÉGEINK" MÖGÉ LÁSSUNK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek