2005. január 29. szombat

Ki hitte volna el, amit hallottunk, ki előtt volt nyilvánvaló az ÚR hatalma? Mint vesszőszál, sarjadt ki előttünk, mint gyökér a szikkadt földből. Nem volt neki szép alakja, amiben gyönyörködhettünk volna, sem olyan külseje, amiért kedvelhettük volna. Megvetett volt, és emberektől elhagyatott, fájdalmak férfia, betegség ismerője. Eltakartuk arcunkat előle, megvetett volt, nem törődtünk vele. Pedig a mi betegségeinket viselte, a mi fájdalmainkat hordozta. Mi meg azt gondoltuk, hogy Isten csapása sújtotta és kínozta. Pedig a mi vétkeink miatt kapott sebeket, bűneink miatt törték össze. Ő bűnhődött, hogy nekünk békességünk legyen, az ő sebei árán gyógyultunk meg. Mindnyájan tévelyegtünk, mint a juhok, mindenki a maga útját járta. De az ÚR őt sújtotta mindnyájunk bűnéért.

Ézs 53,1-6.

TELJES GYÓGYULÁS

Jézus mondja: "Én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek." (Jn 10,10)

Bementem a kórházba, hogy meglátogassam halálos beteg nagybátyámat. Azt láttam, hogy a kórház személyzete nagy szeretettel kezeli a betegeket, és éreztem a szeretet és törődés légkörét az ápoltak, a személyzet és a családtagok között. Épp-úgy, ahogy a betegek igénylik a kezelést, gyógyszert, szeretetet és törődést a kórházban, hogy megszűnjön a betegség fájdalma és visszanyerjék egészségüket, mi Krisztusra tekintünk, a Nagy Gyógyítóra, hogy gondoskodjon lelki szükségleteinkről. Krisztus meg tud gyógyítani bennünket azáltal, hogy bűneinket megbocsátja, és az örök élet bizonyosságával ajándékoz meg minket.
Betegség, fájdalom, bizonytalanság és még a halál közelében is Jézus Krisztus lelki teljességet, vigaszt, szeretetet, megbocsátást és tartós békét kínál nekünk.

Imádság: : Köszönjük, Úr Jézus Krisztus, a fizikai, érzelmi és szellemi egészségünket. Imádságban szeretnénk eléd tárni egyéni és közösségi szükségleteinket. Ámen.

Krisztus gyengéd gondoskodást és gyógyírt kínál.
Luciria Aguirre Naraujo (Valle de Cauca, Kolumbia)

IMÁDKOZZUNK A BETEGEK GONDOZÓIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek