2005. június 9. csütörtök

13 Ekkor kisgyermekeket vittek hozzá, hogy megérintse őket, a tanítványok azonban rájuk szóltak. 14 Amikor ezt Jézus észrevette, megharagudott, és így szólt hozzájuk: "Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa. 15 Bizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy kisgyermek, semmiképpen sem megy be abba." 16 Ekkor átölelte és kezét rájuk téve megáldotta őket.

Mk 10,13-16.

A GYÓGYÍTÁS MAGVAI

Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól. (Péld 22,6)

Egy munkában töltött esős nap után összefagyva tértem haza anyámhoz. Lefeküdtem az ágyra, és néhány pillanatra lehunytam a szememet. Percek múltán valakinek a jelenlétét éreztem a közelemben. A négyéves unokaöcsém volt, aki aggódó arccal hajolt fölém. A kezében egy kis tubus balzsamot tartott, és így szólt: "Ne félj, néném, vegyél egy picikét ebből, azután imádkozzál az Isten papához, és máris jobban leszel. Hamarosan mosolyogni fogsz megint."
Megindítottak ezek a szavak. Már ebben a zsenge korban felfogta, hogy Isten meg tud minket gyógyítani. Aggódó szavaiban felfedeztem azt a bibliai tanítást, amit nemrég mondtam neki. Az általam vetett hit apró magva máris gyümölcsöt hozott. Később majd vasárnapi iskolába fog járni, ahol a tanárok szakszerűn bővítik tovább a kezdeti tanítást. Felruházzák mind-azon képességekkel, amelyek segítségével meg tud maradni a keskeny ösvényen, és Jézus Krisztusban érett hitre jut.

Imádság: : Köszönjük, Istenünk, a Bibliát, és a benne lévő igazságokat. Segíts nekünk, hogy megmutathassuk sokaknak, milyen nagy a te szereteted. Ámen.

Amikor másokat Istenről tanítunk, gyógyító magvakat vetünk az egész világ számára.
Wanda E.Delgado Castrillo (Juncos, Puerto Rico)

IMÁDKOZZUNK SAJÁT GYERMEKEINKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek