2005. május 22. vasárnap

Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert "a jókedvű adakozót szereti az Isten". Az Istennek pedig van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza rátok, hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek, és bőségben éljetek minden jó cselekedetre. Amint meg van írva: "Bőkezűen osztott a szegényeknek, igazsága megmarad örökké." Aki pedig magot ad a magvetőnek, és eledelül kenyeret, megadja és megsokasítja vetőmagotokat, és megszaporítja "igazságotok gyümölcsét."

2Kor 9,7-10.

A BŐKEZŰSÉG ÁLDÁSAI

Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük, vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint: azé a dicsőség az egyházban Krisztus Jézus által nemzedékről nemzedékre, örökkön-örökké. Ámen. (Ef 3,20-21)

Két évtizedes hívő életem során megtapasztalt örömökkel és áldásokkal a hátam mögött, hálás szívvel felajánlottam a házamat az Úrnak, hogy ott egy gyülekezet alakulhasson. Mivel más lakhatási lehetőségem ezután nem maradt, az egyik gyermekemnél akartam letelepedni.
A költözés közeledtén elkezdtem a csomagolást, és a karácsonya és az újév közötti időszakra terveztem a tényleges átköltözést. A kitűzött nap előtt három héttel egy szép, nagy házat mutattak be nekem. Az első látásra megtetszett, de tudtam, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak. Azonban Isten hatalmas, aki betölti minden szükségemet. Néha reményeink felett cselekszik. Ez alkalommal is így történt, Isten lehetővé tette, hogy megvegyem azt a házat, és még karácsony előtt beköltöztem.
Új otthonomban ülve bámulattal tekintek Isten csodájára. Hálás szívvel átadtam neki a házamat, és íme, ő egy új házat adott. Nemcsak a reményeim fölötti áldásért mondok most köszönetet Istennek, hanem azért is, hogy megtanított adni.

Imádság: : Köszönjük, Istenünk áldásaidat. Taníts, hogy hűséges sáfáraid lehessünk a ránk bízottak felett. Ámen.

Adjunk kitárt kézzel és hálás szívvel!
Natasha Maimunah (Jakarta, Indonézia)

IMÁDKOZZUNK ADAKOZÓ SZÍVÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek