2005. október 22. szombat

1 Ezért tehát mi is, akiket a bizonyságtevőknek akkora fellege vesz körül, tegyünk le minden ránk nehezedő terhet, és a bennünket megkörnyékező bűnt, és állhatatossággal fussuk meg az előttünk levő pályát. 2 Nézzünk fel Jézusra, a hit szerzőjére és beteljesítőjére, aki az előtte levő öröm helyett - a gyalázattal nem törődve - vállalta a keresztet, és az Isten trónjának a jobbjára ült. 3 Gondoljatok rá, aki ilyen ellene irányuló támadást szenvedett el a bűnösöktől, hogy lelketekben megfáradva el ne csüggedjetek.

Zsid 12,1-3.

ISTEN KARJAIBAN

Gondoljatok rá, aki ilyen ellene irányuló támadást szenvedett el a bűnösöktől, hogy lelketekben megfáradva el ne csüggedjetek. (Zsid 12,3)

Néhány hónappal ezelőtt a családom fájdalmas történéseket élt át. Legfiatalabb unokatestvérem betegsége és halála valamennyiünket megdöbbentett. Fájdalmasan hosszú napokon keresztül azt gondoltuk, kínjainak sohasem lesz vége. Rövid életét a zene szolgálatának szentelte. Hiánya mély gyászban hagyott bennünket.
Egy éjjel, ahogy imádkoztam, az Úr vigasztalását éreztem, erőm megújult. A Zsid 12,3 szavai táplálták a lelkem. Megpróbáltatásaim nem is hasonlíthatóak Jézus kereszten átélt fájdalmához, amellyel megváltást adott nekünk. Ez az ige keresztyén életünket egy versenyhez hasonlítja, melyet türelmes kitartással futunk végig. Nem kaptunk arra ígéretet, hogy utunkat egyszerű lesz bejárni. De a kritikus pillanatokban Isten mindvégig hordoz és segít bennünket.

Imádság: : Köszönjük, Istenünk, hogy közel vagy hozzánk minden megpróbáltatásunkban. Köszönjük a szeretetedet. Ámen.

Krisztus megérti a fájdalmunkat, és segít azt elviselni.
Yanex Rodriguez Perez de Morales (Villa Clara, Kuba)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT A GYÜLEKEZETEKÉRT, AHOL MEGHALT A VEZETŐ!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek