2006. augusztus 29. kedd

13 Szenved-e valaki közöttetek? Imádkozzék! Öröme van-e valakinek? Énekeljen dicséretet! 14 Beteg-e valaki közöttetek? Hívassa magához a gyülekezet véneit, hogy imádkozzanak érte, és kenjék meg olajjal az Úr nevében. 15 És a hitből fakadó imádság megszabadítja a szenvedőt, az Úr felsegíti őt, sőt ha bűnt követett is el, bocsánatot nyer. 16 Valljátok meg azért egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.

Jak 5,13-16.

HŰSÉG A VIHARBAN

Az imádkozásban legyetek kitartóak, és legyetek éberek: ne szűnjetek meg hálát adni. (Kol 4,2)

Vezető vagyok egy imacentrumban, amely önkéntesekkel működik. Postán, telefonon, és e-mailen kapunk imakéréseket, és önkéntes munkatársaink imádkoznak a hozzánk fordulókért. Naponta foglalkozunk szenvedéstől elgyötört emberekkel, és olyanokkal, akiknek nehéz helyzetekkel kell megbirkózniuk. Mindig csodálom a helyi önkénteseink és a világon sok helyen működő imacsoportok hűségét. Készséggel szolgálnak az imádságot kérő embertársaiknak.
A Katrina hurrikán okozta zűrzavar idején különösen aggódtam az egyik - már 24 éve működő - imacsoportért, amely a hatalmas pusztítás környezetében dolgozott. Napokig nem tudtam elérni őket, majd meglepetésemre Lucy, a csoport vezetője hívott fel telefonon. Jelezte, hogy újra fogadnak imakéréseket. Lucy kisasszony a vihar pusztításának nehézségei között is rendületlenül hűséges maradt Istenhez és szolgálatához. Isten segítségével folytatta a többi szükségben lévőért való imaszolgálatot. Hűsége példa számomra.

Imádság: : Istenünk, tégy minket hűséges tanítványaiddá, akik készek a szükségben lévőknek szolgálni. Köszönjük, hogy erősítesz bennünket az imádság által. Ámen.

Kinek a hűsége ösztönöz, hogy jobb tanítvány legyek?
Migdiel Pérez (Tennessee, USA)

IMÁDKOZZUNK A TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK ÁLDOZATAIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek