2006. július 4. kedd

3 Hálát adok az Istennek, akinek őseimhez hasonlóan tiszta lelkiismerettel szolgálok, amikor szüntelenül, éjjel és nappal megemlékezem rólad könyörgéseimben, 4 és könnyeidre emlékezve látni kívánlak, hogy öröm töltsön el. 5 Eszembe jutott ugyanis a benned élő képmutatás nélküli hit, amely először nagyanyádban, Lóiszban és anyádban, Eunikében lakott, de meg vagyok győződve arról, hogy benned is megvan.

2Tim 1,3-5.

EGY ANYA IMÁDSÁGA

Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének. (Jak 5,16)

Mivel a férjem a hadseregben szolgált, gyakran költöztünk. Így ritkán adatott meg nekem, hogy idősödő édesanyámmal lehessek. Az évek előrehaladtával annyira leromlott szellemileg, hogy már a gyermekeit sem ismerte fel, a nevünkre sem emlékezett.
Aztán úgy adódott, hogy nála tölthettem egy éjszakát. Miután ágyba fektettem, halk suttogást hallottam a szobában. Amint közelebb hajoltam, rájöttem, hogy imádkozik értünk, mind a hat gyermekéért és családjainkért. Születésünk sorrendjében név szerint imádkozott értünk, kérve Istent, hogy mindannyian ismerjük meg Jézust és legyünk hűségesek hozzá.
20 évvel ezelőtti megtérésem óta először jöttem rá, hogy a megváltásom, és az Isten igéje iránti vágyam is közvetlen válasz az ő imádságára. Arra is ráébredtem, hogy(egy imádságnak nem kell hosszúnak és terjengősnek lennie ahhoz, hogy Istenre hasson és megindítsa őt. Egy rövid ima, hittel elsuttogva, ugyanannyira hiteles, mint a leghosszabb és legékesszólóbban megfogalmazott imádság, amit valaha elmondtak.

Imádság: : Urunk, kérlek, segíts nekünk, hogy ne aggódjunk azon, miként imádkozzunk. Köszönjük, hogy tudhatjuk, minden imádságunk örömödre van! Ámen.

Kinek a nevét kell ma Isten előtt megemlítenem?
Karen Nadeau (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ IMÁDKOZÓ ANYÁKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek