2006. május 14. vasárnap

10 Örüljetek Jeruzsálemmel! Vigadjatok vele mindnyájan, akik szeretitek! Szívből örüljetek vele mind, akik gyászoltátok!
11 Mert jóllakásig szophattok vigasztalást nyújtó emlőjéből. Gyönyörködve szívhatjátok telt mellét.
12 Bizony, ezt mondja az ÚR: Folyamként árasztom rá a békességet, mint megáradt patakot, a népek gazdagságát. Megszoptatnak, karjukon hordoznak, és térdükön ringatnak benneteket.
13 Ahogyan az anya vigasztalja fiát, úgy vigasztallak én titeket: Jeruzsálemben kaptok vigasztalást!

Ézs 66,10-13.

ANYÁSKODÁS

Ahogyan az anya vigasztalja fiát, úgy vigasztallak én titeket. (Ézs 66,13)

2000-ben világra hoztam negyedik gyermekemet. Még ugyan-ebben az évben a mellrák egy agresszív fajtáját diagnosztizálták nálam, ugyanazt, amely néhány évvel korábban édesanyám halálát okozta. Kétségbeesett voltam, és anyai gondoskodásra lett volna szükségem. A kezelések idején érdekes felfedezést tettem: Nem minden anya gyermekeket nevel.
A lelkészem, családom, munkatársaim és barátaim mind anyámmá lettek. A vasárnapi iskolai osztályom és a gyülekezetünk férfi csoportja kedvesen anyáskodott felettem. Olyan szükségleteimben segítettek, amelyekről nem is tudtam, hogy vannak. Láttam az anyáskodás ösztönét a gyermekeimben, ahogy gondoztak és imádkoztak értem. A gyülekezeti családom anyja volt a gyermekeimnek, amikor én nem lehettem ott. Édesapám és a férjem tyúkanyóként árasztottak el szeretetükkel és sok fertőtlenítőszerrel, hogy védjék törékeny immunrendszeremet.
A legjobb anyáskodás Istentől jött. Isten vezetett engem egy nehéz időszakon keresztül. Isten volt velem minden emberben, akik mellém álltak. Ahogy a rákból való felépülés újabb évébe lépek, naponta hálát adok Istennek anyai gondoskodásáért.

Imádság: : Köszönjük Istenünk, hogy velünk vagy, amikor anyai szeretetre van szükségünk. Ámen.

Kik azok az emberek, akik anyaként vannak melletted?
Cindy Shaver (Tennessee, USA)

IMÁDKOZZUNK A RÁKOS BETEGEK GYÓGYULÁSÁÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek