2006. március 18. szombat

10 Te azonban követőjévé lettél az én tanításomnak, életmódomnak, szándékomnak, hitemnek, türelmemnek, szeretetemnek, állhatatosságomnak, 11 üldöztetéseimnek, szenvedéseimnek, amelyek Antiókhiában, Ikóniumban, Lisztrában értek. Milyen üldöztetéseket viseltem el, és mindegyikből megszabadított az Úr! 12 De mindazokat, akik kegyesen akarnak élni Krisztus Jézusban, szintén üldözni fogják. 13 A gonosz emberek és ámítók pedig még tovább mennek a rosszban, tévelyegve és másokat is megtévesztve. 14 De te maradj meg abban, amit tanultál, és amiről megbizonyosodtál, tudván, kiktől tanultad, 15 mivel gyermekségedtől ismered a szent írásokat, amelyek bölccsé tehetnek téged az üdvösségre a Krisztus Jézusba vetett hit által. 16 A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre; 17 hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített.

2Tim 3,10-17.

ISTEN UTASÍTÁSAI

A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre. (2Tim 3,16)

Áprilisban nálunk elolvad a hó, és előkerülnek a fűnyírók, hogy felkészítsük azokat a szezonra. Amikor idén felülvizsgáltam a gépet, észrevettem, hogy a zsinór nem húzódik vissza a házba. Tovább vizsgálva felfedeztem egy eltörött csavart. Miután órákig hasztalan próbálkoztam egy új csavar behelyezésével, úgy döntöttem, hogy büszkeségemet félretéve elolvasom a csomagoláson lévő utasítást. Perceken belül megoldottam a dolgot.
A szerelési utasításokat azért írták le, hogy lépésről lépésre eligazítsanak; a Bibliát pedig azért írták a Szentlélek által ihletett emberek, hogy minden szükségessel felszereljenek minket az életre. Sehol nem olvassuk azt a Bibliában, hogy ha keresztyének vagyunk, nem lesznek harcaink. Azonban vigasztalásunkra szolgál, hogy ha vihar támad, Isten Igéjéhez folyamodhatunk vezetésért és utasításért.

Imádság: : Úr Jézus, tudjuk, hogy az életnek nem csak napos, de árnyékos oldala is van. Kérünk, járj velünk mind a szép, mind a borús napokon. Ámen.

Ha olvassuk a Bibliát, és vezetésért imádkozunk, Isten szólni fog hozzánk.
Timothy Hill (Michigan, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK KUDARCOT VALLANAK NAPI FELADATAIKBAN!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek