2006. december 18. hétfő

4 Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek. 5 A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt. Az Úr közel! 6 Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; 7 és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.

Fil 4,4-7.

ISTENT KIZÁRVA

Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van reátok. (1Pét 5,7)

Kisvállalkozóként gyakran szembesülök hétköznapi munkám során problémákkal és kockázatokkal. Gyakran aggodalmaskodok, mégsem hozom imádságban ezeket a gondjaimat Isten elé. Azt mondogatom, hogy ezek a dolgok önzőek, evilágiak, nem méltók Isten figyelmére. De valóban ez az oka, hogy nem keresem Isten segítségét? Lehet, hogy túl büszke vagyok, és azt gondolom, hogy majd egyedül oldom meg a nehézségeimet? Kizárom Istent életem bizonyos területeiről, holott ő éppen azután vágyódik, hogy minden dolgomba beavassam. Pál azt kéri a filippibeliektől, hogy minden kérésüket vigyék Isten elé.
Napi imádságaimban imádkozhatom azért, hogy hitelesebb ember legyek a munkámban, az ügyfeleim szolgálatában, az alkalmazottaim igazgatásában és a pénzügyek kezelésében. Tudom, hogy Isten mindezekben a dolgokban meghallgat. Lehet, hogy nem mindig a várt választ kapom, de a kérésben megnyugszom és meggyógyulok.

Imádság: : Köszönjük Istenünk, hogy hallani akarod a mindennapi kéréseinket, és életünk minden területén meg akarsz nyugtatni. Emlékeztess, hogy mindenünk tőled van. Ámen.

Minden bennünket aggasztó dolog imádságra buzdító lehet.
Franl L. Hearne (Florida)

IMÁDKOZZUNK A KERESZTYÉN ÜZLETEMBEREKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek