2006. szeptember 12. kedd

3 Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok, 4 és mindenkor minden könyörgésemben örömmel imádkozom mindnyájatokért, 5 mert közösséget vállaltatok az evangéliummal az első naptól fogva mind a mai napig. 6 Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi a Krisztus Jézus napjára. 7 Így kell gondolkoznom mindnyájatokról, mert szívemben hordozlak titeket, mivel fogságomban is, az evangélium védelme és megerősítése közben is mindnyájan együtt részesültök velem a kegyelemben. 8 Mert tanúm az Isten, mennyire vágyódom mindnyájatok után a Krisztus Jézus szeretetével; 9 és imádkozom azért, hogy a szeretet egyre inkább gazdagodjék bennetek ismerettel és igazi megértéssel; 10 hogy megítélhessétek, mi a helyes, hogy tiszták és kifogástalanok legyetek a Krisztus napjára, 11 és gazdagon teremjétek az igazság gyümölcseit Jézus Krisztus által Isten dicsőségére és magasztalására.

Fil 1,3-11.

AZ ÁLDÁS KÖRE

Tusakodjatok imádságaitokban velem együtt az Isten előtt énértem... (Róm 15,30)

Amikor lenyom a sok munkahelyi problémám, a másokért való imádkozás emel ki a csüggedésből. A keresztyén honlapokon számos imatémát látok. Sokan sokkal nagyobb problémákkal küzdenek, mint én, mint például: megkötözöttség, betegség, anyagi nehézségek, megterhelt kapcsolatok, és még sorolhatnám tovább.
Amikor másokért imádkozunk, egyszerre két ember is érzi ennek áldását: aki imádkozik és akiért imádkoznak. Isten hallja imánkat és tudja, hogy a lehető legjobbat akarjuk annak, akiért szól fohászunk. És amikor egy halálos betegért, vagy egy magányos emberért imádkozunk, akinek szüksége lenne gondoskodásra, vagy kedves emberekre maga körül, akkor a listán a mi gondjainkat hátrább helyezhetjük. Imádságunk az Isten áldásával vonja be mindazokat, akikért könyörgünk, de magunk is az Isten áldásában részesülünk.

Imádság: : Uram, könyörgöm a mai napon egy barátomért. Segíts a problémájára megoldást találni. Add, hogy élvezze a virágokat, a kék eget és a madarakat. Vedd körül áldó, gyógyító jelenléteddel, és töltsd be örömöddel. Ámen.

Ma valakinek szüksége van az én imádságomra.
Anitha Dayamund (Tamil Nadu, India)

IMÁDKOZZUNK VALAKIÉRT, AKI NEM ÉRZI JÓL MAGÁT A MUNKAHELYÉN!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek