2007. október 24. szerda

14 De megalázza magát népem, amelyet az én nevemről neveznek, ha imádkoznak, keresik az én orcámat, és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat. 15 Szemem már nyitva van, és fülemmel figyelek az imádságra ezen a helyen.

2Krón 7,14-15.

LELKI ESZKÖZ

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt. (Fil 4,6)

A barátnőm, Eve, adott nekem egy "imazsákot", ami megtanított engem egy új, egyszerű és hatásos imamódszerre. Elővett egy barna papírzacskót, és lila tintával a következőket írta rá: Robin imazsákja. Aztán ideadta nekem azzal az utasítással, hogy a gondjaimat és aggodalmaimat kis papírlapokra írjam rá, és ezeket tegyem bele a zsákba.
Az imazsákom egy nagyon erős lelki eszközzé vált. A kéréseim leírása arra ösztönöz, hogy átgondoljam, mire is van szükségem, vagy mit kívánok egy másik embertársamnak. Az idő múlásával imádságaim egyre jobban letisztulnak. Amint leírom az imáim, és beleteszem azokat a zsákba, érzem, hogy ez mind megfogható. Amikor elkezdek idegeskedni, arra gondolok, hogy már leraktam a gondjaimat Isten elé, és soha többé nem kell miattuk aggódnom; Isten kezében vannak, nyugodtan elengedhetem őket.
Az imazsák használata óta jobban várom az imameghallgatást és Isten válaszát. A gyermekeimnek is ajándékoztam egy-egy imazsákot. Megtanítottam nekik, hogyan használják, és ők is megtapasztalhatják az élő imádságot.

Imádság: : Drága Istenünk, taníts minket az imádság útjaira, és segíts meghallani a te válaszod! Ámen.

Aggodalmaskodás helyett jobb imádkozni!
Robin Priestley (Új-Mexikó, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK IMÁDKOZNAK ÉRTÜNK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek