2008. augusztus 2. szombat

10 Hogy megismerjem őt és feltámadása erejét, valamint a szenvedéseiben való részesedést, hasonlóvá lévén az ő halálához, 11 hogy valamiképpen eljussak a halottak közül való feltámadásra.
12 Nem mintha már elértem volna mindezt, vagy már célnál volnék, de igyekszem, hogy meg is ragadjam, mert engem is megragadott a Krisztus Jézus. 13 Testvéreim, én nem gondolom magamról, hogy már elértem, 14 de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának a Krisztus Jézusban adott jutalmáért.
15 Akik tehát tökéletesek vagyunk, így gondolkozzunk, és ha valamit másképpen gondoltok, azt is kijelenti majd Isten nektek; 16 ellenben amire eljutottunk, aszerint járjunk.

Fil 3,10-16.

VISSZATÉRÉS

Nem mintha már elértem volna mindezt, vagy már célnál volnék, de igyekszem, hogy meg is ragadjam, mert engem is megragadott a Krisztus Jézus. (Fil 3,12)

Amióta az eszemet tudom, mindig hittem az Úr Jézus Krisztusban. Kisgyermekként rendszeresen jártam templomba.
Tizenéves koromban abbahagytam a templomba járást. Dolgozni kezdtem a hétvégéken és iskola után, hogy pénzt gyűjtsek a főiskolára. A viselkedésem megváltozott. Semmi sem volt krisztusi abból, amit mondtam, vagy cselekedtem. Eltávolodtam Krisztustól.
Jó néhány évvel később éreztem, hogy nem teljes az életem. Beletelt egy időbe, mire ráébredtem, mi az, ami hiányzik. Krisztus volt az. Azonban úgy éreztem, hogy már túl késő; túl sok rosszat tettem. Egyszerűen nem éreztem magam elég jónak, hogy Krisztushoz visszatérhessek.
De ettől függetlenül újra elkezdtem templomba járni, és rájöttem, nincs még késő. Jézus azért halt meg a kereszten, hogy mindannyian visszatérhessünk hozzá. Ha bocsánatért könyörgünk, Isten megbocsát nekünk - nem azért, mert mi elég jók vagyunk, hanem Jézus Krisztusért.

Imádság: : Úr Jézus Krisztus, hálásak vagyunk, hogy mindig visszatérhetünk hozzád úgy, ahogy vagyunk. Köszönjük irántunk való szereteted és megbocsátásod! Ámen.

Soha nem késő Krisztushoz térni.
John R. Adair (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK HABOZNAK VISSZATÉRNI AZ ÚRHOZ!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek