2013. május 16. csütörtök

De most így szól az ÚR, a te teremtőd, Jákób, a te formálód, Izráel: Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy!
Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg.
Mert én, az ÚR, vagyok a te Istened, Izráel Szentje, a te szabadítód! Kárpótlásul adom érted Egyiptomot, Etiópiát és Szebát adom helyetted.
Mivel drágának tartalak, és becsesnek, mivel szeretlek, azért embereket adok helyetted, életedért nemzeteket.

Ézs 43,1-4.

CSENDES RAGYOGÁS

Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg. (Ézs 43,2)

Cégünk egyik leányvállalatához mentem. Elég messze volt, de nem volt nagy forgalom. Ahogy egy hídon hajtottam át, észrevettem, hogy jelentős különbség van az elém táruló tájkép és a mögöttem lévő között. Az előttem elterülő növényzet gazdagabb volt, a zöld és a sárga árnyalataiban pompázott.
Az útnak ezen pontjáig munkahelyi teljesítményemen rágódtam magamban. Cégem jobb eredményeket várt el, de akármennyire próbálkoztam, törekvéseim nem feleltek meg elvárásaiknak. Most, amikor a hídon áthaladtam visszaemlékeztem, hogy Isten velünk van, amikor zavaros vizeken kelünk át. Ahogy ezen töprengtem, lelkem nemsokára megkönnyebbült. Úgy éreztem, hogy új erőre kapok, mintha friss levegőt lélegeztem volna be. Megköszöntem Istennek, hogy mellettem áll a nehéz időszakok idején, és a béke helyére vezet engem.

Imádság: : Kegyelmes Istenünk, segíts, hogy emlékezzünk arra, hogy te mindig keresztülvezetsz életünk viharain a biztonság felé. Ámen.

Isten keresztülvisz bennünket a viharos vizeken a béke felé.
Luis Alberto Jones (Chubut, Argentína)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK MUNKAHELYI FESZÜLTSÉGEK KÖZÖTT ÉLNEK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek