2013. május 20. hétfő

Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal. János bizonyságot tett róla, és azt hirdette: "Ő volt az, akiről megmondtam: Aki utánam jön, megelőz engem, mert előbb volt, mint én." Mi pedig valamennyien az ő teljességéből kaptunk kegyelmet kegyelemre. Mert a törvény Mózes által adatott, a kegyelem és az igazság Jézus Krisztus által jelent meg.

Jn 1,14-17.

"ELŐADÁS" NEM SZÜKSÉGES

Mi pedig valamennyien az ő teljességéből kaptunk kegyelmet kegyelemre. (Jn 1,16)

Az unokáim klasszikus balett versenyen vettek részt. Azonban az előadás előtt arról tájékoztattak bennünket, hogy az ötéves lányok társulatának tagjai külön-külön fognak fellépni. Négy kislány lépett a színpadra, egyik a másik után. Aztán az 5-ös számú következett. A tánc zenéje az "Én és a Teddy macim" volt. De a kislány nem jelent meg. Helyette a sírását hallottuk.
Később a program során az összes táncos felsorakozott a színpadon. Nagy örömünkre minden kislány kapott szalagon medált, beleértve az 5-s számút is, aki sápadtan, kisírt szemekkel szorította Teddy maciját. Mostanra nem láttunk könnyeket, hanem egy bágyadt mosolyt helyette.
Ez olyan, mint a kegyelem - gondoltam. Nem kell előadnunk, nem szükséges kiérdemelnünk Isten jóváhagyását. A kegyelem Isten meg nem érdemelt szeretete. Valódi ajándék, Isten szeretetének ingyenes kifejeződése számunkra.

Imádság: : Drága Urunk, hálát adunk neked kegyelmed gazdagságáért. Add, hogy ezt a gazdagságot jóindulattal fogadhassuk, és hálából irgalmas elfogadást tanúsítsunk mások felé. Ámen.

A kegyelmes elfogadás áldás mind az ajándékozónak, mind az elfogadónak.
Dorothy O\'Neill (Dél-Ausztrália, Ausztrália)

IMÁDKOZZUNK A KÜLÖNBÖZŐ VERSENYEKEN SZEREPLŐ GYERMEKEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek