2015. február 2. hétfő

Mivel tehát megigazultunk hit által, békességünk van Istennel a mi Urunk Jézus Krisztus által. Őáltala kaptuk hitben a szabad utat ahhoz a kegyelemhez, amelyben vagyunk, és dicsekszünk azzal a reménységgel is, hogy részesülünk az Isten dicsőségében. De nem csak ezzel dicsekszünk, hanem a megpróbáltatásokkal is, mivel tudjuk, hogy a megpróbáltatás munkálja ki az állhatatosságot, az állhatatosság a kipróbáltságot, a kipróbáltság a reménységet; a reménység pedig nem szégyenít meg, mert szívünkbe áradt az Isten szeretete a nekünk adatott Szentlélek által.

Róm 5,1-5.

ÜZENET ISTENTŐL

Legyetek erősek és bátor szívűek mind, akik az Úrban reménykedtek! (Zsolt 31,25)

Évek óta táplálkozási nehézségekkel küszködöm, amit eredetileg általános iskolai ugratások váltottak ki. Érett felnőtté válva, erőteljesebb önképet kifejlesztve, betegségem alábbhagyott. Évek múlva, miközben úgy éreztem, hogy "egészséges" életmódot folytatok, a táplálkozási gondjaim soha nem látott erővel visszatértek. Arra kényszerültem, hogy otthagyjam az állásomat, és kórházba kerültem. Hónapokig tartó kezelés és rehabilitáció után térhettem haza. Még mindig napi küzdelmet jelent számomra, hogy a javulás útján maradjak. Napjaim telve vannak lelki küzdelmekkel, kétségbeesett könyörgésekkel, sérült kapcsolataim rendbetételével, és persze a gyógyászati kezelési időpontok egyeztetésével.
Bevallom, fenntartásaim voltak azokkal a keresztyénekkel szemben, akik azt állítják, hogy hallják Isten hangját. Ám ezúttal egy reggel jött az én saját megtapasztalásom. Amint az orvosi rendelőben vártam, egy papírdarabot vettem észre a lábamnál. Ezek a szavak voltak rajta: "Sose add fel! Sose hátrálj meg!" Istentől érkező üzenet? Nekem nagyon is annak tűnt.
Ezt a kis névtelen bátorítást olyan helyre tettem, ahol minden nap láthatom. Hálás szívvel azt is elfogadom már, hogy Istennek nagyon sok módszere van, hogy elérjen bennünket.

Imádság: Istenünk, köszönjük kegyelmed kiáradását küzdelmeinkben. Erősíts meg utunkon! Ámen.

Isten sokszor meglepő módon szól hozzánk.
Amy Grenoble (Pennsylvania, USA)

IMÁDKOZZUNK A TÁPLÁLKOZÁSI BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2015 Február
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 1

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek