2015. június 6. szombat

Jézus felhívása: "Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik. Ugyan ki az közöttetek, aki ha kenyeret kér a fia, követ ad neki, vagy ha halat kér, kígyót ad neki? Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad jókat a ti mennyei Atyátok azoknak, akik kérik tőle?"

Mt 7,7-11.

ÉLVEZZ MINDEN FALATOT!

Érezzétek, és lássátok, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki hozzá menekül. (Zsolt 34,9)

Egyik szerda esti istentisztelet után kislányom, Anna-Frances, adott nekem egy szem cukrot az édességes dobozából. Tudta, hogy a karamellást szeretem, ezért olyat választott. Amikor később este egy hosszú megbeszélés után hazaértem, a sötétben beosontam a lányom szobájába, odahajoltam, és megpusziltam a homlokát. Mire álmosan megszólalt: "Megetted a cukrodat?"
A törődése Isten gondoskodó szeretetét juttatta eszembe. Isten minden ajándéka jó. Lehet, hogy ez az ajándék valami szükséglet, például étel, ruha, vagy valami, amire otthon szükségünk van. Esetleg olyan valami, amit pénzen nem lehet megvenni, például egy meghitt beszélgetés a házastársunkkal, bátorító levél egy régi baráttól, vagy egy csodálatos naplemente. Előfordul, hogy az ajándék egy új állás, egy társ, akivel megoszthatom az életem, vagy egy új barátság.
Az életünkben ezeket az új lehetőségeket Isten ajándékaként ragadhatjuk meg. Isten nagyon sok ajándékot tartogat számunkra. Fogadjuk örömmel ezeket az ajándékokat! Érezzük, és lássuk, hogy az Úr valóban jó!

Imádság: Istenünk, emlékeztess minket arra, hogy te jó vagy, és jó ajándékokat akarsz nekünk adni. Ámen.

Ma örvendezem Isten jóságának.
Rhett H. Wilson (Dél- Karolina, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ ÁRVA GYERMEKEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2015 Június
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek