2015. szeptember 29. kedd

Jézus odahívott egy kisgyermeket, közéjük állította, és ezt mondta: "Bizony, mondom néktek, ha meg nem tértek, és olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek, nem mentek be a mennyek országába. Aki tehát megalázza magát, mint ez a kisgyermek, az a nagyobb a mennyek országában. És aki befogad egy ilyen kisgyermeket az én nevemben, az engem fogad be. Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, akik hisznek bennem, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakába, és a tenger mélyébe vetik."

Mt 18,2-6.

NAGYON VALÓSÁGOS JELENLÉT

Eszembe jutott ugyanis a benned élő képmutatás nélküli hit, amely először nagyanyádban, Lóiszban és anyádban, Eunikében lakott, de meg vagyok győződve arról, hogy benned is megvan. (2Tim 1,5)

Diego kiskora óta rákos volt. Szülei jelenlétében kezeléseken esett át, és végül hónapokra kórházba került, és iskolába sem tudott járni a barátaival. Érezte és látta maga körül a szomorúságot, de nem igazán tudta, mi is történik vele.
Diego szülei és nagymamája azonban azt tanították, hogy bízzon Isten kegyelmében és gyógyításában. Abban a hitben nevelték őt, amely segített bátornak és eltökéltnek maradnia ijesztő betegségével szemben.
Hálát adunk Istennek ma Diegoért. Óriási próbákon ment át, de nem egyedül. Sokan segítették, bátorították imádsággal és megfelelő segítséggel. Diego ma boldogan és magabiztosan mosolyog. Az ő állandó társa, Isten, a szeretet és gyógyítás csodáját vitte véghez. Isten nagyon valóságosan jelen volt és ma is ott van Diego életében.

Imádság: Köszönjük Urunk, hogy meghallgatod imádságainkat, és gyermekeinkben megmutatod a te erőd és nagy szereteted. Ámen.

Isten jelenléte gyógyító balzsam.
Liduvina Cruz Irizarry (Puerto Rico)

IMÁDKOZZUNK A RÁKBAN SZENVEDŐ GYEREKEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2015 Szeptember
Ke Sze Cs Szo Va
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek