2016. február 8. hétfő

A karmesternek: Dávidé, az ÚR szolgájáé, aki akkor mondta el ennek az éneknek a szavait az ÚRnak, amikor valamennyi ellensége hatalmából és Saul kezéből kimentette őt az ÚR.
Ezt mondta: Szeretlek, URam, erősségem!
Az ÚR az én kőszálam, váram és megmentőm, Istenem, kősziklám, nála keresek oltalmat, pajzsom, hatalmas szabadítóm, fellegváram!
Az ÚRhoz kiáltok, aki dicséretre méltó, és megszabadulok ellenségeimtől.

Zsolt 18,1-4.

ERŐS VÁRUNK

Erős torony az Úr neve, oda fut az igaz, és védelmet talál. (Péld 18,10)

"Anya, tudod, hány fajta fogócskajáték létezik?"- kérdezte a kisfiam, majd felsorolt néhányat, amit az iskolában játszanak. Vacsora közben a testvéreivel a különböző típusokról beszélgettek, összehasonlítva a szabályokat és a nehézségeket.
Aznap este legkisebb fiammal, Jamie-vel, a 18. zsoltárból olvastuk, hogy Isten a mi oltalmunk és várunk. Elmagyaráztam Jamie-nek, hogy Isten menedék, ahová bármikor mehetünk, olyan, mint a ház a fogócskában. Ezt a kisfiam rögtön megértette, mert csak úgy, mint a többi gyerek, kergetőzés közben ő is az anyukája mögé bújva kiált, hogy "Anya a ház!"
Együtt imádkoztunk, hogy a kisfiam szükség esetén Isten oltalmába tudjon menekülni, és magamban kértem, hogy én is Istenhez fussak, ahelyett, hogy a problémákat egyedül próbálom megoldani.
Isten azt akarja, hogy vigyük elé a gondjainkat, és tőle kérjünk segítséget. Ha rossz dolgok történnek is, Isten szeretetében menedéket találva kiálthatjuk: "Biztonságban vagyok!"

Imádság: Drága Urunk, add, hogy ne felejtsük el, hogy nálad mindig menedéket találunk. Ámen.

Istennél mindig védelmet találok.
Wendy Marshall (Tokió, Japán)

IMÁDKOZZUNK A VESZÉLYES HELYEKEN LÉVŐ GYERMEKEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2016 Február
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek