2016. március 22. kedd

Hát nem tudod, vagy nem hallottad, hogy örökkévaló Isten az ÚR? Ő a földkerekség teremtője, nem fárad el, és nem lankad el, értelme kifürkészhetetlen.
Erőt ad a megfáradtnak, és az erőtlent nagyon erőssé teszi.
Elfáradnak és ellankadnak az ifjak, még a legkiválóbbak is megbotlanak.
De akik az ÚRban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.

Ézs 40,28-31.

A RÁK MEGVÁLTOZTATOTT

Akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg... (Ézs 40,31)

2014 márciusban agydaganattal diagnosztizáltak. Az életem, álmaim és céljaim azonnal megváltoztak. Az orvos, miután látta a röntgenfelvételemet, arra számított, hogy hordágyon jelenek meg. De amíg Isten képessé tesz rá, harcolok a rák ellen.
Egyik módja, hogy Isten ígéreteire támaszkodom. Keresztény családban nőttem fel, Isten igéje mindig áthatja a gondolataimat. Anyukámmal rendszeresen olvassuk a Szentírást és imádkozunk. Nagyon támogató a családom, és sokan imádkoznak értem.
Szándékom ellenére nagyon könnyen jön a kétségbeesés és a reménytelenség; de nem időzhetek el ezeken. Mikor a daganat növekedéséről szerzek tudomást, fel akarom adni, de tudom, hogy nem lehet. Elhatározom, hogy Istenben fogok bízni, bármi is történik, mivel tudom, hogy az Úr nemcsak szeret, de azt is tudja, hogy min megyek keresztül. Istennek terve van az életemmel.
Ezekben a nehéz időkben az Istenre hagyatkozó emberek történeteire gondolok. Biztos megrémített volna, ha szembe találom magam egy csapat oroszlánnal (Dán 6) vagy ha bedobnak egy tüzes kemencébe (Dán 3). Mégsem olvasok arról, hogy ezek az emberek sikoltoztak vagy menekülni akartak volna. Ismerték Istent és bíztak benne. Az ilyen példák biztonságot adnak. Nem tudom, hogyan végződik életem története, de folytatom a harcot, és bízom az Úrban, Megváltómban.

Imádság: Urunk, köszönjük az erőt a nehéz időkben. Ámen.

Bátoríthatnak minket a körülöttünk élők és a bibliai hithősök.
Julie Douglas (Washington, USA)

IMÁDKOZZUNK A REMÉNY NÉLKÜL ÉLŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek