2016. április 29. péntek

Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban. Mert őbenne kiválasztott minket magának már a világ teremtése előtt, hogy szentek és feddhetetlenek legyünk előtte szeretetben. Előre el is határozta, hogy fiaivá fogad minket Jézus Krisztus által, akarata és tetszése szerint, hogy magasztaljuk dicsőséges kegyelmét, amellyel megajándékozott minket szeretett Fiában. Őbenne van - az ő vére által - a mi megváltásunk, bűneink bocsánata is; kegyelme gazdagságából, amelyet kiárasztott ránk teljes bölcsességgel és értelemmel. Mert úgy tetszett neki, hogy megismertesse velünk az ő akaratának titkát, amelyet kijelentett őbenne.

Ef 1,3-9.

IGENT MONDANI ISTENNEK

A mi Urunk Jézus Krisztus Istene világosítsa meg lelki szemeteket, hogy meglássátok, milyen reménységre hívott el titeket, milyen gazdag az ő örökségének dicsősége a szentek között. (Ef 1,18)

Esküvőnk után feleségemmel egy új országba költöztünk. Először voltunk istentiszteleten, amikor egy hirdetés hangzott el, ami egy cikk írására biztatott a helyi gyülekezeti újságba. Néhány percig eljátszottam a gondolattal, hogy írjak valamit, de aztán elfeledkeztem róla. A következő héten ugyanaz a felhívás fogadott a padra helyezve. Majd a lelkész kihirdette, ha valakit a Szentlélek indít, örömmel fogadják az írását. Korábban soha nem írtam lelki írást; nem is tudtam, van-e bölcsességem Isten igéjének terjesztésére. De hallgattam a Szentlélek hívására, és írtam a magazinba. A cikkemnek jó volt a fogadtatása a lelkész és a gyülekezet többi tagja körében is.
Isten csodálatos módokon munkálkodik az életünkben és von közel minket magához. Ő mindenkit úgy teremtett, hogy egy isteni célt betöltsünk. Mi nem is tudjuk, hogy milyen lehetőségek rejlenek bennünk, de a Teremtő tudja. Isten türelmesen vár, hogy felfedezzük ezt a célt, és igent mondjunk rá.

Imádság: Drága Urunk, adj nekünk készséges szívet, hogy bármikor meghalljuk hívásodat, és kövessük azt. Ámen.

Isten teremtő munkájában én is részt vehetek.
Deepika Sagar (Rajasthan, India)

IMÁDKOZZUNK A KERESZTÉNY ÍRÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2016 Április
Ke Sze Cs Szo Va
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek