2016. október 19. szerda

Mert a Krisztus szeretete szorongat minket, mivel azt tartjuk, hogy ha egy meghalt mindenkiért, akkor mindenki meghalt; és azért halt meg mindenkiért, hogy akik élnek, többé ne önmaguknak éljenek, hanem annak, aki értük meghalt és feltámadt.
Úgyhogy mi mostantól fogva senkit nem ismerünk test szerint: ha ismertük is Krisztust test szerint, most már őt sem így ismerjük. Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre. Mindez pedig Istentől van, aki megbékéltetett minket önmagával Krisztus által, és nekünk adta a békéltetés szolgálatát. Isten ugyanis Krisztusban megbékéltette a világot önmagával, úgyhogy nem tulajdonította nekik vétkeiket, és reánk bízta a békéltetés igéjét. Tehát Krisztusért járva követségben, mintha Isten kérne általunk: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel! Mert azt, aki nem ismert bűnt, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk őbenne.

2Kor 5,14-21.

FONTOS KÜLDEMÉNY

Krisztus azért halt meg mindenkiért, hogy akik élnek, többé ne önmaguknak éljenek, hanem annak, aki érettünk meghalt és feltámadt. (2Kor 5,15)

Évek óta küldöm a Csendes Percek áhítatos füzetet nyugdíjas társaimnak.
Az aktuális példányokat az utolsó nap tudtam kézhez kapni, ezért a megcímzett "elsőbbségi" borítékokkal indultam el, hogy postára adhassam, mert a következő naptól vált időszerűvé. Út közben olyan gyengeség ért el, hogy úgy éreztem, nem tudok továbbmenni, de némán fohászkodtam, hogy elérjem a postát. A gonosz szeretett volna megakadályozni ebben, de az Úr meghallgatott, elértem a célomat. Nem sokkal ezután az egyik címzettől ezt a megerősítést kaptam:
"Köszönöm szépen a füzetet. Nagy szükségem van rá és arra, hogy tudjam, vannak mellettem ezekben a nehéz napokban ilyen emberek, mint ti. Ez most egy megpróbáló időszak az életünkben, amit nehéz hordoznunk. Most vagyunk túl a sugárterápián, ami nagyon megviselte férjemet. Apró lépésekkel próbálunk talpra állni. Mindent köszönök."
Ha feltétel nélkül bízunk Urunkban, még a legcsekélyebb kérésünket is teljesíti. Legyen érte áldott!

Imádság: Drága Mennyei Atyánk! Köszönjük naponta megújuló kegyelmedet és vezetésedet. Köszönjük, hogy veled járhatunk, és részesei lehetünk mások meghallgatott imáinak is. Áldott legyen a te neved! Ámen.

Krisztus munkatársai lehetünk mások érdekében.
Erdősné Ágnes (Kaposvár, Magyarország)

IMÁDKOZZUNK A CSENDES PERCEK TERJESZTŐIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2016 Október
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek