2016. december 16. péntek

Bizony, a ti gondolataitok nem az én gondolataim, és a ti utaitok nem az én utaim - így szól az ÚR.
Mert amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én utaim a ti utaitoknál, és az én gondolataim a ti gondolataitoknál.
Mert ahogyan az eső és a hó lehull az égből, és nem tér oda vissza, hanem megöntözi a földet, termővé és gyümölcsözővé teszi; magot ad a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek,
ilyen lesz az én igém is, amely számból kijön: nem tér vissza hozzám üresen, hanem véghezviszi, amit akarok, eléri célját, amiért küldtem.
Bizony, örömmel jöttök ki, és békességben vezetnek benneteket. A hegyek és a halmok vígan ujjonganak előttetek, és a mező fái mind tapsolnak.
A tövis helyén ciprus nő, a csalán helyén mirtusz nő. Az ÚR dicsőségére lesz ez, örök jelül, amely nem pusztul el.

Ézs 55,8-13.

ÉN NEM EZT TERVEZTEM

Bizony a ti gondolataitok nem az én gondolataim, és a ti utaitok nem az én utaim - így szól az Úr! (Ézs 55,8)

Évekig álmodoztam, hogy misszionáriusként fogok szolgálni egy másik országban. Mikor tudomást szereztem egy Haitibe tartó missziós útról, nagyon izgatott lettem. Azután hallottam, milyen oltásokra van szükség. Mivel van egy autoimmun betegségem, ezek az oltások kockázatosak. Csalódott voltam, de tudtam, hogy Isten ad majd egy másik lehetőséget is.
Később hallottam, hogy Salt Lake Cityben segélyszállítmányt szerveznek egy katasztrófa sújtotta övezetbe, a csomagokba törülközőt, szappant, fogkefét, fogkrémet és kötszereket kell tenni. Gyorsan elhatároztam, hogy odautazok.
Nagyszerű volt látni, hogy míg a csapatunk ott volt, négyezer csomag készült el. Örültem, hogy munkánk négyezer embernek fogja megkönnyíteni az életét, akiknek a lakóhelyét áradás, monszun, sárlavina vagy földrengés tette tönkre.
A csapattal kötött barátságok váratlan áldást hoztak az életembe. Együtt beszélgettünk, énekeltünk, és nevettünk, miközben pakoltuk a csomagokat, megosztottuk az ételt, felváltva áhítatot tartottunk, imádkoztunk, majd az utolsó napon együtt vettünk úrvacsorát. Ma is gyakran látom a csapattagokat, akik a közelemben laknak. Ez a tapasztalat váratlanul betöltötte azt a vágyamat, hogy misszióban szolgáljam az Urat.

Imádság: Istenünk, köszönjük, hogy csodálatos dolgokat készítesz számunkra. Segíts, hogy észrevegyük ezeket. Ámen.

Isten mindig ad alkalmakat, hogy másoknak szolgáljunk.
Jennifer Fenn (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ AUTOIMMUN BETEGSÉGBEN SZENVEDŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2016 December
Ke Sze Cs Szo Va
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek