2017. január 18. szerda

Egyébként pedig, testvéreim, kérünk titeket, és intünk az Úr Jézus nevében, hogy amint tőlünk tanultátok, hogyan kell Istennek tetsző módon élnetek - s amint éltek is -, ebben jussatok még előbbre. Hiszen tudjátok: milyen rendelkezéseket adtunk nektek az Úr Jézus nevében. Az az Isten akarata, hogy megszentelődjetek: hogy tartózkodjatok a paráznaságtól.

1Thessz 4,1-3.

NEM ADJUK FEL

Kérünk titeket, és intünk az Úr Jézus nevében, hogy amint tőlünk tanultátok, hogyan kell Istennek tetsző életet élnetek - s amint éltek is -, ebben jussatok még előbbre. (1Thessz 4,1)

Néhány hónapja csatlakoztam a gyülekezetem imasál szolgálatához, és elkezdtem kötni és horgolni egy csoport nővel. Az első sorok szépen haladtak, de később kihagytam szemeket, és a végén egyenetlen mintát adott a munkám. Eléggé frusztráló volt, hogy vissza kell bontanom, és mindent elölről kezdeni. Idővel azonban a gyakorlat és a figyelem ügyesebb kézimunkázóvá tett.
Jézus követése is hasonló tapasztalat lehet. Amikor az Istennel való kapcsolatban növekedni akarunk, kihívásokkal szembesülünk, és nem mindig tudjuk jól megoldani ezeket. Ez nem újdonság a keresztényeknek. Pál apostol arra bátorította a hívőket, hogy továbbra is növekedjenek a hitben a sok akadály ellenére is. A keresztény út kitartást kíván. Nem mindig tudunk helyesen cselekedni, de nem adhatjuk fel.
Már ötödik hónapja végzem ezt a szolgálatot. Az új elhívás megelégedettséget ad. Sok emberrel találkozom, akikkel megosztjuk gondolatainkat. Habár elvétek szemeket a kötésben, és időnként újra kell kezdenem, gyönyörű darabok születnek a kezem alatt, melyekkel olyanok felé szolgálok, akikkel sohasem találkoztam. A hitéletem útja és a szolgálatom folytatódik.

Imádság: Drága Istenünk, adj nekünk erőt folytatni a szolgálatot, még akkor is, ha először nem sikerül jól. Ámen.

Istenhez hűségesnek lenni kitartást kíván.
Claudine Glasgow-Brooks (Tennessee, USA)

IMÁDKOZZUNK A GYÓGYÍTÓ SZOLGÁLATBAN RÉSZT VEVŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2017 Január
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek