2017. március 5. vasárnap

Hanem mit mond? "Közel van hozzád az ige, a te szádban és a te szívedben", mégpedig a hit igéje, amelyet mi hirdetünk. Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk. Az Írás is így szól: "Aki hisz őbenne, nem szégyenül meg." Nincs különbség zsidó és görög között, mert mindenkinek ugyanaz az Ura, és ő bőkezű mindenkihez, aki segítségül hívja; amint meg van írva: "Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül."

Róm 10,8-13.

BÖJT ELSŐ VASÁRNAPJA

Ha száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. (Róm 10,9)

Életem legjobb döntése volt, hogy Istent választottam. Visszatekintve, emlékszem, volt idő, amikor egyedül éreztem magam, bizonytalannak a jövőm felől. Több kérdésem volt, mint válasz, és azt gondoltam, senki sincs, aki segíthetne kitölteni az életemben lévő űrt.
Egy napon sorsfordító élményem volt: befogadtam Jézust a szívembe. Hamarosan észrevettem a változást magamban és környezetemben. Minél jobban kerestem az Urat, annál többet tudtam meg magamról: felismertem értékeimet, hogy egyedi lény vagyok, és Isten szeret. A világom egy homályos foltból egy sokkal világosabb, élesebb képpé alakult át.
Már szívesen elmondom megtapasztalásomat, és kérek másokat, keressék teljes szívből az Urat. Arra bíztatom a körülöttem élőket, osszák meg élettörténetüket másokkal. Amikor engedjük, hogy Isten irányítson bennünket és minden cselekedetünket, ezzel bátorítunk másokat is, hogy így tegyenek.

Imádság: Urunk, köszönjük, hogy vezetsz a hitélet útján. Segíts megmutatni másoknak a hozzád vezető utat! "Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is; mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek... Ámen." (Mt 6,9-13)

Ma szeretném megosztani valakivel a hitemet.
Shally Perez (Washington, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ ÚJONNAN MEGTÉRTEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek