2017. március 11. szombat

Miért mondod ezt, Jákób, miért beszélsz így, Izráel: Rejtve van sorsom az ÚR előtt, nem kerül ügyem Isten elé.
Hát nem tudod, vagy nem hallottad, hogy örökkévaló Isten az ÚR? Ő a földkerekség teremtője, nem fárad el, és nem lankad el, értelme kifürkészhetetlen.
Erőt ad a megfáradtnak, és az erőtlent nagyon erőssé teszi.
Elfáradnak és ellankadnak az ifjak, még a legkiválóbbak is megbotlanak.
De akik az ÚRban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.

Ézs 40,27-31.

ERŐ A HARCHOZ

Te alkottad veséimet, te formáltál anyám méhében. (Zsolt 139,13)

A kislányom két hetes korában egy nyitott szívműtéten esett át, hogy helyreállítsanak egy veleszületett ritka rendellenességet. A következő két hónapban az életéért küzdött. Minden egyes nap egy harc volt. Ez alatt az idő alatt megtanultam Istenre bízni mind az erőmet, mind pedig a lányom egészségét.
Az élet drága, törékeny és néha túl rövid, de erős az élni akarásunk. Isten úgy alkotta meg bonyolult testünket, hogy erős és öngyógyító legyen.
A következő évben a kislányom folytatta a harcot életéért. Egy egyszerű megfázás miatt is hetekre kórházba került. Újra Istenhez könyörögtem, hogy adjon erőt mindkettőnknek, és Isten hűségesen megadta nekünk.
Teremtő Istenünk tudja, hogy milyen küzdelmeket kell megvívnunk. Isten attól a perctől ismer bennünket, hogy életünk megfogant, és jobban ismer bennünket mindenki másnál. Az élet küzdelmeit megvívhatjuk egyedül vagy Isten segítségével. Isten sóvárogva várja, hogy kérjük tőle a harcainkhoz szükséges erőt. Isten, aki legmélyebb valónkat is ismeri, készen áll, hogy megadja az erőt, amire szükségünk van.

Imádság: Drága Istenünk, te alkottál bennünket, és ismered teljes valónkat. Önmagunkban mi erőtlenek vagyunk, de veled képesek vagyunk elviselni az élet kihívásait. Ámen.

Ma arra kérem Istent, hogy ő legyen az én erőm.
Sarah Lyons (Kansas, USA)

IMÁDKOZZUNK A GYERMEKSEBÉSZEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek