2017. április 7. péntek

Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.

1Thessz 5,16-18.

MONDJ EGY BOLDOG IMÁT!

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek! (Fil 4,4)

Amikor lányom közeledett a rákkal folytatott hosszú és küzdelmes harc végéhez, férje, édesapja és én gyakran voltunk az ágya mellett. Imáink biztos tükrözték a szomorúságunkat, tudtuk, hogy hamarosan elszakadunk egymástól. De egy nap a lányom így szólt: "Mama, mondj egy boldog imát!" Rögtön értettem. Olyan imát szeretett volna, ami nem a betegségéről szól, hanem arról, hogy megköszönjük Istennek a családunkban élő szeretetet, a boldog éveket, melyeket együtt töltöttünk, és a hitet, hogy majd újra együtt lehetünk a mennyben.
Lányom kérésével az imaéletem teljesen megváltozott. Attól kezdve örömteli imákat próbáltam mondani. Isten szeret minket, Jézus meghalt bűneinkért és dicsőséges otthont készített nekünk a mennyben - bőségesen van okunk az örömre.
Természetesen a szomorúság elkerülhetetlen. Még Jézus is megkönnyezte barátja, Lázár elvesztését. De én örökre hálás leszek szeretett lányomnak, amiért azt kérte, hogy boldog imát mondjak. Az "örülni", a "vidám", és a "jókedv" szavak mind sokszor benne vannak a Bibliában. Hiszem, hogy Isten örül, ha hálaadó imát mondunk neki.

Imádság: Drága Istenünk, imádkozunk irgalmadért és kegyelmedért. Segíts megértenünk, hogy életünkben te vagy a boldogság igaz forrása! Ámen.

Ma boldog imával fordulok az Úrhoz!
Peggy Orr Mason (Tennessee, USA)

IMÁDKOZZUNK A GYÁSZOLÓ SZÜLŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek