2017. április 15. szombat

De nem csak ezzel dicsekszünk, hanem a megpróbáltatásokkal is, mivel tudjuk, hogy a megpróbáltatás munkálja ki az állhatatosságot, az állhatatosság a kipróbáltságot, a kipróbáltság a reménységet; a reménység pedig nem szégyenít meg, mert szívünkbe áradt az Isten szeretete a nekünk adatott Szentlélek által.

Róm 5,3-5.

AZ IMÁDSÁG MEGVÁLTOZTAT

Senki se a maga hasznát nézze, hanem mindenki a másokét is. (Fil 2,4)

Tavaly súlyos szívbetegséget állapítottak meg nálam. Ez a diagnózis borzalmasan lesújtott, s egyedüli esélyem egy speciális műtét volt. Szerencsére kiválasztottak egy programba, s ez lehetővé tette a műtétet. Féltem, s nem tudtam, hazatérek-e még.
Amíg a műtétre vártam, az egészségügyi központban szállásoltak el olyan betegekkel, akik különféle műtétekre és kezelésekre vártak. Idővel barátokat szereztem.
Imádságaimban egyre kevésbé koncentráltam magamra és a betegségemre. Elkezdtem a többi beteg problémáira gondolni és imádkozni értük. Amikor az egyik új barátom meghalt, vigasztaltam a családját. Egy másik beteggel egymást bátorítottuk a kivizsgálások, valamint az utókezelések során.
Imádkoztam a gyógyulásért, és kezelésem során megtanultam, hogy az imádság megváltoztat. Isten lehetőséget adott nekem, hogy szemtanúja legyek mások életének, hogy erősítsem, bátorítsam őket. Ha Istenben bízunk, s figyelmünket másokra irányítjuk, megváltozunk.

Imádság: Drága Urunk, nyisd meg szemünket és szívünket a te akaratodra! Segíts, hogy bízzunk benned annyira, hogy ne csak magunkra, de másokra is figyeljünk. Ámen.

Hogyan változtatott meg engem az imádság?
Arthur J. Williams, Jr. (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK A MŰTÉTRE VÁRÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek