2017. július 4. kedd

Amikor korán reggel Jézus a város felé ment, megéhezett. Meglátott egy fügefát az út mellett, odament, de semmit sem talált rajta, csak levelet. Ekkor így szólt hozzá: "Ne teremjen rajtad gyümölcs soha többé!" És hirtelen elszáradt a fügefa. Amikor látták ezt a tanítványok, elcsodálkoztak, és azt kérdezték: "Hogyan száradt el ez a fügefa ilyen hirtelen?" Jézus így válaszolt nekik: "Bizony, mondom néktek, ha van hitetek, és nem kételkedtek, nem csak a fügefával tehetitek meg ezt, hanem ha ennek a hegynek azt mondjátok: Emelkedj fel, és vesd magad a tengerbe! - az is meglesz. És mindazt, amit imádságban hittel kértek, megkapjátok."

Mt 21,18-22.

TÁRSAK

És mindazt, amit imádságban hittel kértek, megkapjátok. (Mt 21,22)

Az egyik barátnőmnek kölcsönadtam a Norman nevű lovamat. Majdnem egy egész évig nála volt. Amikor újra nyár lett, észrevettem, mennyire magányos vagyok nélküle. A fülébe szoktam elsuttogni mindazt, ami velem történt, és minden mást is.
Amíg Norman távol volt, rájöttem, hogy nem feltétlenül csak egy lónak lehet elmondani érzéseimet, megoszthatom azt Istennel is. Felismertem, hogy Isten mindig ott van mellettem, és ott lesz a jövőben is, így tehát megkeresztelkedtem. Szerettem volna jobbá tenni az életemet, és Krisztushoz hasonló lenni.
Tudtam, hogy a Szentlélek fogja világossá tenni számomra, mikor érkezik el a megkeresztelkedésem ideje. Azt is tudom, hogy nem leszek olyan tökéletes, mint Isten, de minden tőlem telhetőt meg kívánok tenni. Mindnyájan hallgathatunk az Isten szavára és a Szentlélek sugalmazására, hogy megtudjuk, hogyan erősödhetünk a hitben, és hogyan mélyíthetjük el Istennel való kapcsolatunkat.

Imádság: Atyánk, köszönjük, hogy meghallgatod imádságainkat. Légy velünk, és segíts bátorítanunk másokat, hogy ők is megtalálják a hozzád vezető utat! "Atyánk, szenteltessék meg a te neved! Jöjjön el a te országod! Mindennapi kenyerünket add meg nekünk naponként. És bocsásd meg bűneinket, mert mi is megbocsátunk minden ellenünk vétkezőnek. És ne vígy minket kísértésbe!" Ámen. (Lk 11,2-4)

Isten mindig figyel ránk.
Lydia Harbor (Montana, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK MÉG NEM ISMERIK KRISZTUST!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2017 Július
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek