2017. szeptember 18. hétfő

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek. Mert az én igám boldogító, és az én terhem könnyű.

Mt 11,28-30.

ÚJRA ÉLNI

A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot. (Jn 16,33)

Az életem romokban hevert. Három munkahelyen robotoltam, mégsem tudtam ellátni a családomat. Otthon a fiaim ártalmas szokások rabjává váltak. A feleségemmel alig beszélgettünk. Magányosnak és elszigeteltnek éreztem magam. Éjjelente azért imádkoztam, bárcsak meghalnék, és csalódottan arra ébredtem, hogy még mindig életben vagyok.
Végső kétségbeesésemben besétáltam a garázsba, és elhatároztam, hogy véget vetek az életemnek. Ehelyett térdre hullottam, és így imádkoztam: "Jézus, nem akarok meghalni. De így sem akarok tovább élni. Kérlek, mentsd meg az életemet!" Egy szempillantás alatt megláttam a különbséget Jézus alázata és az én büszkeségem, az ő béketűrése és az én haragom, az ő hűsége és az én önzésem és hamisságom között. Megbántam a bűneimet, és arra kértem Jézust, hogy változtasson meg, költözzön a szívembe és tisztítson meg.
Azután megváltozott a kapcsolatom a családommal. Együtt sírtunk és imádkoztunk. Megbocsátottunk egymásnak, kibékültünk a feleségemmel. Végül egy szép vasárnapon a családommal ott álltunk a gyülekezet előtt, és Urunknak vallottuk Jézust.
Habár nem lettünk tökéletesek, de tudhatjuk, hogy bármi történik is, Jézus soha nem hagy el, és ő ad békét nekünk.

Imádság: Drága Úr Jézus, köszönjük, hogy szeretsz és megmentesz minket, ha hozzád kiáltunk. Ámen.

Amikor Istenhez közeledünk, ő is közeledik hozzánk. (Jak 4,8)w
Stephen Smith (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ ÖNGYILKOSSÁGOT FONTOLGATÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2017 Szeptember
Ke Sze Cs Szo Va
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek