2018. március 29. csütörtök

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem, hogy üdvözüljön a világ általa. Aki hisz őbenne, az nem jut ítéletre, aki pedig nem hisz, már ítélet alatt van, mert nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében. Az ítélet pedig azt jelenti, hogy a világosság eljött a világba, de az emberek jobban szerették a sötétséget, mint a világosságot, mert a cselekedeteik gonoszak. Mert aki rosszat cselekszik, gyűlöli a világosságot, és nem megy a világosságra, hogy le ne lepleződjenek a cselekedetei. Aki pedig az igazságot cselekszi, a világosságra megy, hogy kitűnjék cselekedeteiről, hogy Isten szerint cselekedte azokat."

Jn 3,16-21.

ÉLETRE SZÓLÓ AJÁNDÉK

Szeresd felebarátodat, mint magadat! (Mk 12,31)

Mostanában egy életre szóló ajándékot kaptam. Azt nem tudom, hogy kitől származik, és talán soha nem is fogom megtudni, de ez az ajándék megszabadított nagyon sok testi és lelki bajtól. Reményt és esélyt nyújtott, hogy életem megújulhasson.
Hogy mi volt ez az ajándék? Vesét kaptam egy szervdonortól, ami tökéletesen beültethető volt. Tudom, hogy ezek a fajta ajándékok manapság már mindennaposak, de számomra ez egy csoda volt, és nagyon hálás vagyok Isten kegyelméért.
Eszembe jut egy másik életre szóló ajándék is: "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az egyszülött Fiát adta." Ezzel az Isten irántunk érzett mélységes szeretetét bemutató ajándékkal megkaptuk a bűneinkből való szabadulás lehetőségét és az örök élet ígéretét. A Kálvária mellett nem megyünk el, és nem úgy tekintünk rá, mint egyszerű dombra. Reménységünk forrásává és egy igazi életre szóló ajándékká lett számunkra, már itt a földön és majd odaát. Áldást nyertem és mindannyian áldást nyertünk Isten kegyelme által.

Imádság: Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is; mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vígy minket kísértésbe... Ámen. (Mt 6,9-13)

Isten kegyelmi eszköze lehetek a másik ember számára.
William Kline (Kalifornia, USA)

IMÁDKOZZUNK A SZERVADOMÁNYOZÓKÉRT ÉS FOGADÓKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek