2018. április 5. csütörtök

Ujjongjatok, egek, vigadozz, föld, törjetek ki ujjongásba, hegyek! Mert megszánta népét az ÚR, és könyörül a nyomorultakon.
De Sion ezt mondta: Elhagyott engem az ÚR, megfeledkezett rólam az én Uram!
Megfeledkezik-e csecsemőjéről az anya, nem könyörül-e méhe gyermekén? Ha mások megfeledkeznének is, én nem feledkezem meg rólad!
Íme, tenyerembe véstelek be, szüntelen előttem vannak falaid.
Fiaid hozzád sietnek, pusztítóid és rombolóid pedig kivonulnak belőled.
Emeld föl a tekintetedet és nézz körül: mind összegyűltek, eljöttek hozzád. Életemre mondom - így szól az ÚR -, hogy ékszerként veszed föl valamennyit, magadra aggatod őket, mint egy menyasszony!

Ézs 49,13-18.

HÁROMLÁBÚ VERSENY

Ha ő (az anya) meg is feledkezne, én nem feledkezem meg rólad! Íme, tenyerembe véstelek be, szüntelen előttem vannak falaid. (Ézs 49,15-16)

A környék lakói számára rendezett pikniken az öcsémmel összekötöttük az én jobb bokámat az ő bal bokájával, majd sűrű kuncogások közepette ide-oda himbálózva a rajtvonalhoz bicegtünk.
"Felkészülni, vigyázz, rajt!" Valahogy sikerült összehangolni a lépéseinket, és elsőként értünk célba. Széles mosollyal az arcomon végignéztem a szülőkön, de egyetlen tekintet vagy fényképezőgép sem szegeződött ránk. Nem értettem, hisz mi nyertünk, miért nem néz vagy éljenez senki minket? Nincs senki, akit érdekelnénk? Minden szülő csak a saját gyerekével volt elfoglalva, és nekünk néhány éve már nem voltak szüleink, akik örülhettek volna.
Azóta már a fenti igéből megértettem, hogy mindig volt, és mindig is lesz egy mennyei Atyám, aki szeret, és törődik velem. Rájöttem, hogy tévedtem, amikor azt hittem, nekem nincs szülőm, aki örülne a sikeremnek. Isten, a mi mennyei szülőnk, mindig figyel minket, és szurkol nekünk.

Imádság: Atyánk, emlékeztess minket, de különösen azokat, akiknek nincsenek földi szülei, hogy te vagy nekünk! Ámen.

Istennel soha nem vagyok magányos, elhagyatott vagy elfeledett.
Jim Good (Ohio, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT A GYEREKEKÉRT, AKIKNEK MÁR NEM ÉLNEK A SZÜLEIK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 Április
Ke Sze Cs Szo Va
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek