2018. június 22. péntek

Semmit sem hallgattam el abból, ami hasznos, hanem inkább hirdettem és tanítottam azt nektek nyilvánosan és házanként. Bizonyságot tettem zsidóknak is, meg görögöknek is az Istenhez való megtérésről és a mi Urunkban, Jézusban való hitről. És most, íme, én a Lélektől kényszerítve megyek Jeruzsálembe, és hogy mi ér ott engem, nem tudom; csak azt tudom, hogy a Szentlélek városról városra bizonyságot tesz, hogy fogság és nyomorúság vár rám. De én mindezekkel nem gondolok, sőt még az életem sem drága, csakhogy elvégezhessem futásomat és azt a szolgálatot, amelyet az Úr Jézustól azért kaptam, hogy bizonyságot tegyek az Isten kegyelmének evangéliumáról.

ApCsel 20,20-24.

KÜLDETÉSEM

Még az életem sem drága, csakhogy elvégezhessem futásomat és azt a szolgálatot, amelyet az Úr Jézustól azért kaptam, hogy bizonyságot tegyek az Isten kegyelmének evangéliumáról. (ApCsel 20,24)

Sok év óta azon tűnődtem, hogy mi a küldetésem az életben. Nyugdíjas rendőrnyomozó vagyok. Pályafutásom derékba tört, amikor egy agyvérzés következtében beszédhibás lettem, és járókeretre lett szükségem. Úgy gondoltam, hogy életem küldetése ezzel véget ért.
De azután eszembe jutott egy hangfelvétel, amelyet az egyik barátomtól kaptam. Újra meghallgattam ezt a lelki és inspiráló üzenetet, és rájöttem, hogy az a szónok is beszédhibával küzd. Neki súlyosabb a problémája, mint az enyém, mégis évente több száz emberhez szól, és hirdeti nekik Jézus örömüzenetét.
A szónok és a mai versidézet kapcsán újra felfedeztem életküldetésemet. Ez nem más, mint továbbadni Jézus örömüzenetét. Ma már inspiráló, lelki és motiváló előadásokat tartok más agyvérzéses betegek számára kórházakban és gyülekezetekben. Beszédhibám és járókeretem ellenére képes vagyok betölteni Istentől kapott küldetésemet ebben az életben: megoszthatom Jézus örömüzenetét másokkal.

Imádság: Urunk, segíts, hogy megragadjuk és betöltsük azt a küldetést, amelyet tőled kaptunk. Ámen.

Képességeimtől függetlenül Isten küldetéssel ajándékozott meg.
Ron Sanders (Michigan, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK AGYVÉRZÉSBŐL GYÓGYULNAK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 Június
Ke Sze Cs Szo Va
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek