2018. augusztus 30. csütörtök

Nagy volt az örömöm az Úrban, hogy végre felbuzdultatok a velem való törődésre. Mert gondoskodtatok volna, de nem volt rá alkalmatok. Nem a nélkülözés mondatja ezt velem, mert én megtanultam, hogy körülményeim között elégedett legyek. Tudok szűkölködni és tudok bővölködni is, egészen be vagyok avatva mindenbe, jóllakásba és éhezésbe, a bővölködésbe és a nélkülözésbe egyaránt. Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem.

Fil 4,10-13.

ISTEN AZ ÉN ERŐSSÉGEM

Mindenre van erőm Krisztusban, aki megerősít engem. (Fil 4,13)

Nemrégiben egy köhögős, torokfájós influenzában szenvedtem. Megpróbáltam a feladataimat elvégezni, de minden alkalommal szédülést éreztem. Imádkoztam, és kértem Istent, hogy gyógyítson meg, de a betegség egyre rosszabb lett. Végül kezdtem jobban érezni magam, és egy hét után képes voltam ellátni a feladataimat, igaz, a szokásosnál jóval lassabban.
Mindvégig azon csodálkoztam, Isten miért nem gyógyít meg azonnal, hogy mindent időben el tudjak végezni. Aztán az egyik csendességem idején a fenti igevers jött elém a Bibliából. Ez segített meglátnom, hogy bár beteg voltam, Isten mégis adott erőt a feladat befejezéséhez.
Néha a bajokból való szabadulás egyetlen módja, ha átvergődünk azokon. Amikor úgy tűnik, hogy az imáink nem hallgattatnak meg, hajlamosak vagyunk az aggódásra és félelemre. De bármi történik is az életünkben, Isten ott van velünk. Talán a helyzetünk és körülményeink nem mindig tűnnek jónak, kitarthatunk, mert van egy erős Istenünk.

Imádság: Istenünk, köszönjük, hogy te mindig velünk vagy. Veled mi is erősek vagyunk, és mindent meg tudunk tenni. Ámen.

Isten mindenhez erőt ad, amit rám bíz.
Meliana Santoso (Kelet-Jáva, Indonézia)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIK BETEGEK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 Augusztus
Ke Sze Cs Szo Va
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek