2018. október 5. péntek

De mindezekkel szemben diadalmaskodunk az által, aki szeret minket. Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban.

Róm 8,37-39.

GYÓGYULÁS KEGYELEMBŐL

Nem hagylak magadra téged, és nem hagylak el. (Józs 1,5)

Tizenhét év szívbetegség után olyan erős fájdalmat kezdtem érezni, mint azelőtt sohasem. Végül be kellett, hogy vigyenek egy szívkórházba, Bhubaneswarba, a fővárosba. Kiderült, hogy három szívinfarktuson is átestem, melyek közül bármelyikbe bele is halhattam volna. Miközben hordágyon az érfestéses vizsgálatra vittek, és a fejemben cikáztak a kérdések, eszembe jutott a kedvenc igeversem: "Nem hagylak magadra téged." Azonnal vigaszt leltem, s tudtam, hogy az Úr velem van.
Mivel három elzáródott artériát mutatott ki a vizsgálat, azonnali koszorúér műtétre volt szükségem. Isten mindenről gondoskodott: szakemberekről, gyógyszerekről, pénzről. A gyülekezet a barátaimmal és rokonaimmal együtt imádkozott értem. Mindig is hittem, hogy a gyógyulás Istentől jön. Néhány kórházban töltött nap után hazatérhettem - élő bizonyságként, hogy Isten kegyelméből meggyógyultam.
Mindannyiunk életében lehetnek nagyon nehéz, fájdalmas időszakok, de a Biblia azt mondja: Isten soha nem hagy el minket. Egy életen át tartó tapasztalatból Pál apostollal én is elmondhatom, hogy "sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban".

Imádság: Istenünk, köszönjük, hogy te a legnehezebb időkben is velünk vagy. Add, hogy növekedjünk a hitben! Ámen.

Isten nem marad el tőlem, nem hagy el.
Tarak Kumar Pramanik (Odisha, India)

IMÁDKOZZUNK VALAKIÉRT, AKI ELVESZÍTETTE A REMÉNYT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 Október
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek