2018. október 13. szombat

Ezt mondta az ÚR Józsuénak: "Senki sem állhat ellened egész életedben. Veled leszek, ahogy Mózessel is vele voltam. Nem maradok el tőled, nem hagylak el. Légy erős és bátor, mert te teszed ezt a népet annak az országnak az örökösévé, amelyről megesküdtem atyáiknak, hogy nekik adom. Csak légy igen bátor és erős, őrizd meg, és tartsd meg azt a törvényt, amelyet Mózes, az én szolgám parancsolt neked. Ne térj el tőle se jobbra, se balra, hogy boldogulj mindenütt, amerre csak jársz. Ne hagyd abba ennek a törvénykönyvnek az olvasását, hanem tanulmányozd éjjel-nappal, őrizd meg, és tartsd meg mindazt, ami ebben meg van írva. Akkor sikerrel jársz utadon, és boldogulsz. Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az ÚR, mindenütt, amerre csak jársz."

Józs 1,5-9.

ISTEN HÍVÁSA

Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr mindenütt, amerre csak jársz. (Józs 1,9)

Úgy nőttem fel, hogy a szüleimmel minden vasárnap templomba jártam. Először semmit nem értettem, és úgy gondoltam, hogy a templom csak felnőtteknek való. De ahogy növekedtem, elkezdtem felfedezni a gyülekezetbe járás értékeit.
Amikor Jézust a szívembe fogadtam, az életem teljesen megváltozott. A Krisztusba vetett hitem megerősödött, és elhívást kaptam, hogy kórusénekléssel hirdessem az örömhírt. Elkezdtem énekelni, és gyorsan fejlődtem benne. Három albumot is kiadtam. Emiatt számos országba hívtak énekelni, köztük Angolába, Zimbabwébe, Kenyába, Norvégiába, az USA-ba és Mexikóba. Sose hittem volna, hogy egy nap az egész világot bejárva énekelek, vagy a zenémet olyan helyeken is fogják hallani, ahol sosem jártam.
Amikor engedelmeskedünk Isten hívásának, akkor a Szentlélek erejét kapjuk, és nagyszerű dolgokat fog tenni az életünkkel az Úr. Mindannyian különleges ajándékot kaptunk Istentől. "Ajándékainkat" mindig felhasználhatjuk a felebarátok szolgálatára és Isten szavának terjesztésére.

Imádság: Drága Urunk! Taníts minket dicsérni téged lélekben és igazságban! Jézus nevében imádkozunk. Ámen.

Milyen lelki ajándékot tudok megosztani a világgal?
Palmira Kilende (Sao Paulo, Brazília)

IMÁDKOZZUNK A GOSPEL ÉNEKESEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek