2018. szeptember 28. péntek

Átvettem mindent, és bővelkedem. El vagyok látva, miután megkaptam Epafroditosztól, ami tőletek jött olyan kellemes illatként és kedves áldozatként, amely tetszik az Istennek. Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az ő gazdagsága szerint dicsőséggel a Krisztus Jézusban. A dicsőség pedig Istenünké és Atyánké örökkön-örökké. Ámen.

Fil 4,18-20.

ISTEN HŰSÉGES GONDOSKODÁSA

Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az ő gazdagsága szerint dicsőséggel Krisztus Jézusban. (Fil 4,19)

Mikor néhai férjem, Charles és én összeházasodtunk, teljesen odaszántuk magunkat Istennek. Wesley szövetségmegújító imáját együtt mondtuk el: "Tölts meg, üresíts meg! Legyen meg mindenem, vagy ne legyen semmim! Szabad elhatározásomból és teljes szívemből mindent jó tetszésedre és kezedre bízok."
Charles teológiai tanulmányai idején, minden évben született egy gyermekünk, tehát szűkös anyagi körülmények között éltünk. De Isten sokféle módon gondoskodott rólunk. Volt, hogy valaki pénzt helyezett a postaládánkba.
Amikor Charles elnyert egy PhD ösztöndíjat, Canberrába költöztünk. Ott az élet sokkal könnyebb volt. Negyedik gyermekünk már egyházunk newcastle-i körzetében született. Ekkor nagy szükségem volt ágynyugalomra. De Isten gondoskodott; a gyülekezetből valaki minden héten segített kitakarítani.
1974-ben, már Brisbane-ben éltünk. Férjem javasolta, hogy fejezzem be az elkezdett egyetemi tanulmányaimat. Féltem a kudarctól. De mivel dolgaink kedvezően alakultak, belevágtam. A gyerekek iskolába jártak, az oktatás ingyenes lett, és közel laktunk az egyetemhez. Isten újra gondoskodott rólunk! Meg vagyok győződve, ha hitből teszünk egy lépést, Isten gondoskodását a legváratlanabb módon tapasztalhatjuk meg.

Imádság: Atyánk, segíts követni akaratodat, és bízni, hogy szolgálatunkban te mindig gondoskodsz rólunk. Ámen.

Isten sokszor váratlan módon hallgatja meg imáinkat.
Patricia Noller (Queensland, Ausztrália)

IMÁDKOZZUNK A TANULMÁNYOKAT FOLYTATÓ FELNŐTTEKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 Szeptember
Ke Sze Cs Szo Va
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek