2018. november 2. péntek

Hallgass rám, Jákób háza, és Izráel házának egész maradéka, ti, akiket születésetek óta hordozok, világra jöveteletek óta viszlek:
Vénségetekig ugyanaz maradok, ősz korotokig én hordozlak! Én alkottalak, én viszlek, én hordozlak, én mentelek meg.

Ézs 46,3-4.

MINDENKI CSALÁDJA

Isten hazahozza az elhagyottakat, kihozza a foglyokat boldog életre. (Zsolt 68,7)

Asperger szindrómával élek. Ez az autizmus egyik formája. Nehéz lenne feleségről, családról gondoskodnom, úgy, ahogy szeretnék, ezért eldöntöttem, jobb, ha egyedül maradok. Éjjelente sokszor aggódom: ki fog gondoskodni rólam, ha megöregszem, és már nem tudok törődni magammal?
Megerősített azonban, amit a fenti zsoltárban olvastam. Családok nemcsak vér szerint kötődhetnek egymáshoz, de egy olyan közös cél mentén is, ha Krisztus testének tagjai vagyunk. Nem minden helyzetben bízhatunk a vérségi kapcsolatokban, de hagyatkozhatunk a Krisztusban hívők nagy családjára.
Ez az igevers azzal bátorít, hogy Isten támogatást nyújt a barátok, és ami még fontosabb, a gyülekezeti közösség által. Szolgálata során Pál apostol, aki valószínűleg szintén egyedülálló volt, gyakran kifejezte háláját Istennek azokért a gyülekezeti tagokért, akik élete minden szakaszában gondoskodó szeretettel figyeltek szükségleteire.

Imádság: Kegyelmes Istenünk, köszönjük, hogy egy nagy szerető és támogató családhoz tartozhatunk. Ámen.

Keresztényként Krisztus családjának része vagyok.
Aaron Tanner (Alabana, USA)

IMÁDKOZZUNK AZ EGYEDÜLÁLLÓ EMBEREKÉRT!
_________________________________________
2003 óta megjelent összes áhítat között kereshetünk a csendespercek.hu oldalon. Akár témát, akár egy bibliai igeverset vagy szerzőt kereshetünk az elmúlt 15 év áhítatai között. A szolgáltatás a http://www.csendespercek.hu/reszletes-kereses WEB oldalon érhető el, a mobil applikációban nem.

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek