2018. november 3. szombat

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek. A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt. Az Úr közel! Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe! Amit tanultatok és átvettetek, hallottatok és láttatok is tőlem, azt tegyétek, és veletek lesz a békesség Istene!

Fil 4,4-9.

CSODÁT REMÉLVE

Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban. (Fil 4,7)

Harminchat órán keresztül néztem tehetetlenül, ahogy újszülött kislányom küzdött az életéért. Kómás állapotában Amee-nek gépekre volt szüksége, hogy lélegezni tudjon, ellenőrizzék szívműködését, ellássák táplálékkal és gyógyszerekkel. Túlélési esélye öt százalék volt. Aggodalmaskodó gondolataim rendezetlen imádsággá formálódtak. De vajon eljutnak-e imáim Istenhez? Pál fenti szavai töltötték be ekkor szívemet.
Kétségeimet, aggódó gondolataimat és félelmeimet Isten kezébe tettem. Miközben hálát adtam neki a kislányomban adott ajándékáért, rájöttem, hogy Isten jobban szereti őt, mint én valaha is tehetném. Amint őszintén ki tudtam mondani: "Bízom benned Istenem, hogy meggyógyítod a lányomat, úgy és akkor, ahogy jónak látod", olyan békességet éreztem, mintha egy meleg takarót terítettek volna rám. A kislányom helyzete nem változott meg, de az én hozzáállásom igen.
Amee életének eltelt 34 évében megtapasztaltam, hogy az orvosilag lehetetlen dolgok valósággá válhatnak, és mindig hálát adtam Isten benne megnyilvánuló csodájáért. Amikor Istenhez fordulunk életünk minden helyzetében, ő elfogadja rendezetlen imádságainkat. Talán a válaszai és csodái nem azok, amit várunk, de pontosan azok, amire szükségünk van.

Imádság: Mennyei Atyánk, segíts bíznunk benned életünk minden helyzetében! Ámen.

Isten pontosan tudja, mire van szükségem.
Carol Harrison (Saskatchewan, Kanada)

IMÁDKOZZUNK AZ ÚJSZÜLÖTT OSZTÁLYOK DOLGOZÓIÉRT!
_________________________________________
2003 óta megjelent összes áhítat között kereshetünk a csendespercek.hu oldalon. Akár témát, akár egy bibliai igeverset vagy szerzőt kereshetünk az elmúlt 15 év áhítatai között. A szolgáltatás a http://www.csendespercek.hu/reszletes-kereses WEB oldalon érhető el.

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 November
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek