2018. november 20. kedd

Én tehát, miután hallottam az Úr Jézusba vetett hitetekről és a bennetek minden szent iránt megnyilvánuló szeretetről, szüntelenül hálát adok értetek, amikor megemlékezem rólatok imádságaimban; és kérem, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus Istene, a dicsőség Atyja adja meg nektek a bölcsesség és a kinyilatkoztatás Lelkét, hogy megismerjétek őt; és világosítsa meg lelki szemeteket, hogy meglássátok: milyen reménységre hívott el minket, milyen gazdag az ő örökségének dicsősége a szentek között, és milyen mérhetetlenül nagy az ő hatalma rajtunk, hívőkön. Minthogy hatalmának ezzel az erejével munkálkodik a Krisztusban, miután feltámasztotta őt a halálból, és jobbjára ültette a mennyekben, feljebb minden méltóságnál és hatalmasságnál, minden erőnél és uralomnál, sőt minden névnél is, amelyet segítségül hívnak, nemcsak ebben a világban, hanem az eljövendőben is. "Az ő lábai alá vetett mindent", és őt tette mindenek felett való fővé az egyházban, amely az ő teste, és teljessége annak, aki teljessé tesz mindent mindenekben.

Ef 1,15-23.

MINDIG ÖSSZEKÖTTETÉSBEN

Szüntelenül hálát adok értetek, amikor megemlékezem rólatok imádságaimban. (Ef 1,16)

Amikor rájöttem, hogy az új autónkban nincs CD lejátszó, csalódott lettem. Most hogy fogunk zenét hallgatni a hosszú utakon? Azután felfedeztem, hogy van viszont Bluetooth, egy olyan technológia, ami rádióhullámokat használ hang átvitelére két közeli szerkezet között. Amikor összehangoltam az autó Bluetooth-ját a tabletemmel, minden zenét le tudtam játszani, ami a tabletemen volt. Ámulatba ejtett, hogy a légkör körülöttem tele van hullámokkal, amiket sem látni, érezni, ízlelni és tapintani nem lehet. Mégis, ez a két szerkentyű képes kibocsátani, fogni, és lejátszani a láthatatlan hullámokat csodás dallamokban és szavakban.
Ezek a körülöttem lévő láthatatlan hullámok az imádságra emlékeztetnek. Fogalmunk sincs, ki imádkozik értünk, hány és hány ima öleli körül az életünket. De Isten tudja. Ahogyan a Bluetooth készülék ráhangolódik egy másik szerkezetre, Isten is ismeri szükségleteinket, mindig hallja és fogadja imáinkat.

Imádság: Drága Atyánk, segíts észben tartanunk, hogy mindig kapcsolatban állunk veled, és te mindig hallasz, ha hozzád imádkozunk. Ámen.

Isten csak egy imádságnyi távolságra van.
Violet Nesdoly (Brit Kolumbia, Kanada)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIKNEK EZT MEGÍGÉRTÜK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2018 November
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek