2018. december 28. péntek

Ezért meghajtom térdemet az Atya előtt, akiről nevét kapja minden nemzetség mennyen és földön: adja meg nektek dicsőségének gazdagsága szerint, hogy hatalmasan megerősödjék bennetek a belső ember az ő Lelke által; hogy a Krisztus lakjék szívetekben a hit által, a szeretetben meggyökerezve és megalapozva képesek legyetek felfogni minden szenttel együtt: mi a szélesség és hosszúság, magasság és mélység; és így megismerjétek Krisztusnak minden ismeretet meghaladó szeretetét, hogy teljességre jussatok, az Isten mindent átfogó teljességéig. Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint: azé a dicsőség az egyházban Krisztus Jézus által nemzedékről nemzedékre, örökkön-örökké. Ámen.

Ef 3,14-21.

MENNYEI ATYA

Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az ő gazdagsága szerint dicsőséggel Krisztus Jézusban. (Fil 4,19)

Indiai vagyok, de az unokám, Aryan Texasban született, és később Kansasba költözött. Egyik nap, amikor hazaért az óvodából, ártatlanul azt mondta édesapjának: "Apa, nem te vagy az igazi apám. Isten az én igazi apukám. És ő minden szükségemet betölti." Ezt biztos hittanórán tanulta az iskolában.
Amikor hallottam, hogy ezt mondta, visszaemlékeztem arra az időre, amikor én is határozottan ugyanezt mondtam az édesapámnak. Tizenhét évesen átadtam az életemet Jézusnak, és elfogadtam az ő elhívását, hogy teljes állásban szolgáljak neki. Az összes testvérem jól elhelyezkedett, de édesapám kissé aggódott az én jövőm felől. Emlékszem, hogy aznap hittel és bizonyossággal kijelentettem neki: "Apa, az én mennyei Atyám a világegyetem Ura. Ő be fogja tölteni minden szükségemet az ő gazdagsága szerint dicsőséggel. Ezt ígérte nekem."
Ma 67 éves vagyok. Látásom megromlott, járásom lelassult, de hittel és reménnyel még biztosabban állok, mint aznap, sok évvel ezelőtt. Igen, Isten hűséges, megtartja az ígéreteit, és minden szükségünket betölti "az ő gazdagsága szerint dicsőséggel Krisztus Jézusban."

Imádság: Köszönjük, mennyei Atyánk, hogy hűséges vagy és betöltöd minden szükségletünket. Ámen.

Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm. (Zsolt 23,1)
Sarala veni Prabhakar (Andhra Pradesh, India)

IMÁDKOZZUNK AZ UNOKÁKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek