2019. február 3. vasárnap

"Ti vagytok a föld sója. Ha pedig a só megízetlenül, mivel lehetne ízét visszaadni? Semmire sem való már, csak arra, hogy kidobják, és eltapossák az emberek. Ti vagytok a világ világossága. Nem rejthető el a hegyen épült város. A lámpást sem azért gyújtják meg, hogy a véka alá, hanem hogy a lámpatartóra tegyék, és akkor világít mindenkinek a házban. Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat."

Mt 5,13-16.

JÓT TENNI

Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat. (Mt 5,16)

Energikus, 70 éves barátnőm, Mary Ann eltörte a lábát, és emiatt egy időre kerekesszékhez volt kötve, majd mankót használt. Ez idő alatt egy gyülekezeti testvér facebookon kért segítséget teremdíszítéshez egy apa-lánya bálra. Mary Ann így válaszolt neki: "Ha van valami, amit meg tudok ülve csinálni, szívesen segítek." Ez a szolgáló lélek! Mary Ann tudta, hogyan tegye a világot jobb hellyé mindenki számára, akivel csak kapcsolatba kerül.
Sokszor nem ismerjük fel a lehetőséget, mert engedjük, hogy a korlátaink elbizonytalanítsanak. Pedig minden nap kapunk lehetőséget, hogy szolgáljunk Istennek, hogy szeressünk másokat, és tegyünk valami jót. Akár egy telefonhívással, egy üzenettel, vagy csak egy mosollyal, de mindnyájunknak van lehetőségünk, hogy a világot jobb hellyé tegyük.

Imádság: Mennyei Atyánk, add, hogy a korlátainkon túllátva észrevegyük a lehetőségeket, amit mindannyian kapunk nap mint nap a szolgálatra. Ámen.

Mindent nem tudok megtenni, de valamit mindig tehetek Isten szolgálatában.
Belinda Jo Mathias (Mississippi, USA)

IMÁDKOZZUNK AZOKÉRT, AKIKET TÚLSÁGOSAN ELBIZONYTALANÍTANAK A KORLÁTAIK!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2019 Február
Ke Sze Cs Szo Va
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

Bejelentkezés

Legújabb kommentek