2019. július 19. péntek

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek. A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt. Az Úr közel! Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.

Fil 4,4-7.

IMA ÁLTAL MEGNYUGODVA

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt. (Fil 4,6)

Alig 16 évesen én voltam a legfiatalabb támadó játékosa az egyetemi futballcsapatnak, de a nyári edzések alatt nyújtott teljesítményem alapján jobbhátvéd lettem. Ezzel egy végzős diák helyére kerültem, aki korábban "Az év védő játékosa" volt. Annyira nyomasztottak az elvárások, hogy pánikba estem.
Amikor végre elérkezett a mérkőzés napja, még enni sem tudtam, annyira ideges voltam. Miután a védőfelszerelésemet felvettem, meghallgattam a kedvenc zenémet és imádkozni kezdtem. Arra kértem Istent, hogy a legjobb formámat nyújthassam, és ne sérüljek meg. Végül könyörögtem, hogy adjon nyugalmat. Abban a pillanatban egy hangot hallottam a fejemben, amely azt mondta: "Itt vagyok, hogy segítsek".
Túláradó békesség töltött be. Csak ámultam, hogy Isten velem van és segít. Attól kezdve egy leírhatatlan és túlcsorduló békességet érzek imádkozás közben. Csodálattal tölt el, hogy a Mindenható Isten, aki az egész világot alkotta, hallani akarja a kéréseinket és szükségleteinket.

Imádság: Drága Istenünk, köszönjük, hogy meghallgatod imáinkat minden alkalommal. Segíts emlékeznünk, hogy mindig bízhatunk a segítségedben! Ámen.

Az ima által békét és megértést találok.
Preston Burke (Texas, USA)

IMÁDKOZZUNK A DIÁK ATLÉTÁKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2019 Július
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek