2019. augusztus 17. szombat

Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige. Ő kezdetben az Istennél volt. Minden általa lett, és nélküle semmi sem lett, ami létrejött. Benne élet volt, és az élet volt az emberek világossága. A világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be.

Jn 1,1-5.

ISTEN CSODÁLATOS SZAVA

Boldog, aki felolvassa, és boldogok, akik hallgatják ezeket a prófétai igéket, és megtartják azt, ami meg van írva bennük. (Jel 1,3)

Egy tabletet vásároltam, hogy hozzáférhessek e-mailjeimhez. Hamar rájöttem, hogy sok más alkalmazást is tartalmaz. Gyorsan felfedeztem az új eszközt a legapróbb részletekig, és ez sok örömet okozott számomra.
Bizonyos értelemben a Bibliához való viszonyom is hasonló ehhez. Szüleimtől kaptam az első Bibliát ajándékba. Kisfiú koromban a vasárnapi iskolai tanítóm olykor "bemondott" egy szentírási részt, melyet ki kellett keresnünk a Bibliából. Néha arra is megkért, hogy tanuljunk meg egy bizonyos verset a Bibliából, amelyet otthon kellett kikeresnünk. Ahogy teltek az évek, eljött az idő, hogy magamtól kezdtem el olvasni a Biblia egyes szakaszait, és végül átadtam az életemet Krisztusnak.
Ez azonban csak a kezdet volt. Minél többet olvastam a Bibliát, annál jobban akartam olvasni. Később, már vasárnapi iskolai tanítóként és bibliacsoport vezetőként tudásomat másokkal is megosztottam. Bár már nem tanítok a Bibliából, de még mindig olvasom azt magamban vagy egy bibliakörben. Ezenfelül pedig, a Bibliában keresek útmutatást, de gyakran olvasom kikapcsolódásként is. Minél inkább tanulmányozom Isten igéjét, annál több örömet lelek benne.

Imádság: Drága Atyánk, vezess mindennap az igéden keresztül! Ámen.

Isten szava állandó társam lehet.
William Findlay (Skócia, Egyesült Királyság)

IMÁDKOZZUNK A CSENDES PERCEK OLVASÓIÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2019 Augusztus
Ke Sze Cs Szo Va
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek