2019. december 10. kedd

Örüljetek az Úrban mindenkor! Ismét mondom: örüljetek. A ti szelídségetek legyen ismert minden ember előtt. Az Úr közel! Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe! Amit tanultatok és átvettetek, hallottatok és láttatok is tőlem, azt tegyétek, és veletek lesz a békesség Istene!

Fil 4,4-9.

IMÁDSÁG IRÁNYMUTATÁSÉRT

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt. (Fil 4,6)

Amikor leérettségiztem, nem tudtam, hogy mit csináljak. 2016 óta atlétikai ösztöndíjakat kerestem az Egyesült Államokban, de nehézségekbe ütköztem a felvételi vizsgákon. Sokan mondták, hogy szerintük nem tudok a vizsgákon átjutni és az Egyesült Államokba jönni.
2017 nyarán a legtöbb osztálytársam már tudta, hogy melyik felsőoktatási intézményben tanul tovább, de én nem. Mindenki kérdezgette, hogy mit fogok csinálni, és amikor mondtam, hogy az USA-ba fogok menni, mindenki továbbra is azt érzékeltette velem, hogy nem fog sikerülni. A szüleim aggódtak, és az apám is úgy gondolta, hogy soha nem fog sikerülni. Ő a Veracruzi Egyetemre akart küldeni, de visszautasítottam.
Végül már én sem hittem magamban, ezért Istenhez fordultam útmutatásért. Eszembe jutott a Fil 4,6, amely azt mondja, hogy "Semmiért se aggódjatok". 2017 őszén e-mailt kaptam egy amerikai főiskoláról, hogy elfogadták a jelentkezésemet. Tudom, hogy sohasem vagyok egyedül, mert Isten velem van.

Imádság: Köszönjük, Atyánk, hogy segítesz a problémáinkon keresztüljutni, és sosem hagysz el bennünket.

Isten hisz bennem, még ha én nem is hiszek magamban.
Adriana Carpenter del Rivero (Veracruz, Mexikó)

IMÁDKOZZUNK A FELSŐOKTATÁSBA KÉSZÜLŐKÉRT!

Hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges!

2024 Április
Ke Sze Cs Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tárhelyszolgáltatónk

Napi áhítat feliratkozás

captcha 

Bejelentkezés

Legújabb kommentek